LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Jessica försökte sälja sin bebis – dumpade dottern hos främling

01 jul, 2024 
Elvira Reer
Jessica Woods
Jessica försökte sälja sitt barn till en främling.
Hon gick därifrån utan sin dotter när personen inte accepterade förslaget.
Annons
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamman Jessica Woods, 33, erbjöd att sälja sin 18 månader gamla bebis till en främling för 500 dollar, motsvarande ungefär 5000 svenska kronor.

Enligt uppgifter var Jessica hemlös när händelsen ägde rum. I sin desperata situation vände hon sig till en främmande kvinna och bad om pengar. Jessica gick så långt att hon föreslog att sälja sitt eget barn i utbyte mot kontanter.

Jessica sov på gatan tillsammans med sin bebis

Personalen i området runt en butik i Florida, där Jessica ofta hade setts, kände igen henne som kvinnan som använde butikens toalett för att byta blöja på sitt spädbarn, berättade en av arbetarna för polisen.

Enligt Daily Star fann arbetaren Jessica nästa dag sovandes på toppen av en luftkonditioneringsenhet, medan hennes dotter låg och sov i en kundvagn bredvid, utan någon filt för att hålla henne varm.

Arbetaren ska ha frågat Jessica om hon behövde hjälp och hon bad då om pengar.

Annons

Senare samma dag berättade arbetaren att Jessica gick över gatan för att prata med henne. Under tiden hade Jessica lämnat sin dotter på marken nära lite gräs. Enligt arbetaren hade den lilla bebisen börjat krypa mot en trafikerad väg. Det var under tiden vittnet lyfte upp barnet för att flytta henne från fara, som Jessica försökte sälja sin dotter.

Enligt polisen erbjöd Jessica att sälja barnet till personen för 500 dollar, och att hon inte behövde något annat. När personen sedan hade sagt nej gick Jessica där ifrån och lämnade dottern bakom sig.

Dottern blev placerad i fosterhem

Arbetaren tog med sig bebisen in på kontoret, tvättade henne och sedan tog hon med henne till polisstationen för att rapportera händelsen till polisen.

Enligt ett pressmeddelande från polisen togs bebisen om hand och är nu placerad i ett fosterhem.

Jessica står åtalad för att ha begått barnmisshandel, försummelse av barn, övergivande av barn och försök att sälja en minderårig mot betalning. Hon lokaliserades, arresterades den 7 mars.

Annons