LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Iris, 83, gift med Mohamed, 37 – nu varnar hon andra för att hamna i samma situation

05 jul, 2024 
Loke Westberg
83-åriga Iris tog den 46 år yngre Mohamed till sin make.
Nu varnar hon andra kvinnor för att bli lurade.
– Lägger sina smutsiga tassar på dina pengar, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

2020 gifte sig den då 80-åriga Iris Jones med 34-åriga Mohamed Ibriham.

Paret träffades genom plattformen Facebook och var gifta fram till förra sommaren, när Iris avslöjade att paret gått skilda vägar efter upprepade bråk och svårigheter i att få det att fungera, skriver Ladbible.

83-åriga Iris varnar för bedragare på nätet

Nu höjer dock 83-åringen ett varningens finger för att chatta med män från dejtingsajter.

På Facebook skriver hon:

”En varning till alla sårbara kvinnor på nätet, att chatta med lurendrejare och bedragare, i tron om att de skriver med genuina män på legitima dejtingsajter”, skriver hon och specificerar:

”Var uppmärksam på om de bara är intresserade i att lägga sina smutisga tassar på dina pengar och kommer smöra för dig i veckor, kanske till och med månader, för att nå sitt mål.”

Bara under de senaste månaderna ska Iris ha blivit utsatt för bedragare hela fyra gånger, något som har fått henne att dubba sig själv till ”professionell bedragare-jägare:”

Annons

”Ni valde fel kvinna den här gången, för jag gör det till mitt jobb att avslöja bedragare som ni. Jag har verkligen njutit av att vara styra marinoettdockan och låta er dansa till min låt.”

Så lurade Mohamed äldre kvinnan på pengar

Den tidigare maken Mohamed har hon kallat både det ena och det andra, bland annat kloakråtta. Hon har även berättat att han tog 25 000 pund, motsvarande drygt 330 000 svenska kronor, av henne när han flyttade till England.

Efter att paret bestämde sig för att gå skilda vägar ska hon ha skickat över ytterligare cirka 190 000 kronor till Mohamed i Egypten.

I en intervju med MailOnline har Mohamed tidigare berättat att hans giftermål med Iris inte alls handlade om pengar.

– Jag bryr mig inte om pengar och det är inte sant att jag aldrig har haft ett jobb. Jag har jobbat över hela mellanöstern som en svetsnings-inspektör på olika kraftverk.

– Jag hade en bra lön. Om jag skulle ha varit ute efter pengar så skulle jag ha gift mig med en rik kvinna, inte Iris. Jag har fått så många erbjudanden från rika kvinnor, men jag är inte en sån person.

FOTO: Iris Jones / Facebook / DMC

Annons