LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Hon gifte sig med 60 personer under tre dagar: ”Hjärtskärande”

28 jun, 2024 
Australienska Carly Sare är gift med 60 olika personer. Nu berättar hon om beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

Efter att ha jobbat på en rad olika bröllop nådde den australienska fotografen Carly Sare, 40, insikten att äktenskap kan ha en större betydelse.

– Som bröllopsfotograf tillbringar jag mitt liv på bröllop, och jag har märkt att i en kultur som är ganska karg för ritualer, är bröllop en plats där de finns i överflöd, säger hon till Daily Star.

Carly tog därmed beslutet att gifta sig med 60 stycken av hennes närmsta vänner. Med det vill hon visa upp deras platoniska kärlek och uppmuntra andra till att gifta sig med sina vänner.

Carly gifte sig med 60 kompisar: ”Jag är inte emot äktenskap”

Under den tre dagar långa vänskapsfesten i Brisbane sa Carly och hennes vänner ”ja” till varandra. Likt ett traditionellt bröllop skrev de löften, höll tal och hade dessutom en första dans.

Annons

– Vi vet hur man ställer upp på bröllop. Vi reser, tar ledigt från jobbet och klär ut oss. När man samlar ett gäng människor och tittar på något med en gemensam avsikt händer något mäktigt. Någon form av alkemi uppstår, som galvaniserar saker och ändrar färg på det vackraste sättet.

– Jag är inte emot äktenskap, jag kände mig bara orolig över hur vi prioriterade vissa kärlekar framför andra. Vi verkar fortfarande prioritera romantisk-monogam kärlek framför andra kärlekar.

Carly om bröllopsfesten: ”Himmelriket”

Carly menar att en kärlek inte behöver vara av den romantiska sorten.

– För mig har många av de största kärlekarna i mitt liv visat sig vara mina kära vänner.

Något som Carly ville skulle sticka ut på bröllopet var klädseln. Istället för att vara klädda i traditionella bröllopskläder skulle vännerna vara färgstarka och poppiga. Carly själv var klädd i en röd klänning, istället för en vit.

– Ceremonin var fantastisk, hjärtskärande, lekfull, färgstark och rolig. Det var himmelriket och att gifta sig med mina vänner var mitt livs bästa beslut.

FOTO: Instagram/Kyra Boyer/Carlita Sari

Annons