LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

33-åringen är beroende – här är enda kroppsdelen utan tatuering

13 jun, 2024 
Elvira Reer
Eli Ink
Eli Ink har spenderat över en miljon kronor på att täcka sin kropp med bläck.
– Jag har nästan fyra lager av tatueringar på min kropp, säger han, enligt Daily Star.
Annons
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarnaBrand logo
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarna

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tatuerings-fantasten Eli Ink, 33 har spenderat över 100 000 pund på att täcka 98% av sin kropp med tatueringar, vilket motsvarar cirka 1,3 miljoner svenska kronor.

Eli driver en tatueringsstudio i East Sussex, i England, berättar att han nästan har helt slut på synlig hud på sin kropp.

– Jag har nästan fyra lager av tatueringar på min kropp. När den synliga huden är borta, finns det bara begränsade saker du kan lägga ovanpå, säger han enligt Daily Star och fortsätter:

– Jag har både grönt och vitt bläck ovanpå det svarta – det kan du lägga lager på lager.

Eli har tatuerat hela sin kropp helt själv – enda stället som inte är täckt

Han började att tatuera sig när han var 17 år och den första tatueringen han skaffade var ett spindelnät på armbågen – vilket också är nästan den enda platsen på hans kropp som inte är täckt av svart bläck.

Eli fortsatte sedan att tatuera sig, kroppsdel efter kroppsdel, inklusive armar, ben och bröst. Vilket har tagit honom tusentals timmar.

Annons

– Jag hade gjort allt på mig själv, i obekväma positioner, om du har skickligheten att göra det kan du lika bra göra det, berättar han han.

Blivit attackerad för sitt utseende

Eli återger att han har blivit både spottad på och attackerad på grund av hur han ser ut, men att det inte hindrar honom från att fortsätta tatuera sig.

Han anser att folk inte borde ta tatueringar på för stort allvar.

– Om du köper en klänning, tittar du inte på den och försöker hitta någon mening med den. Du köper den spontant för att du tänker "jag behöver den här just nu". Men efter tio år kan den klänningen bli sentimental och få mening när du bär den. Det är samma sak med tatueringar, säger han.

FOTO: Instagram

Annons