Xochi Greer har betalat 300 000 för att se ut som Meghan Markle

Hon opererar sig för att likna Meghan Markle

Advokaten Xochi Greer, 36, såg serien Suits och älskade Meghan Markles karaktär Rachel Zane. Nu opererar hon sin för att efterlikna hertiginnan.

Tidigare har Hänt skrivit om tvillingparet Matt och Mike Schlepp som lade stora summor på operationer för att efterlikna Brad Pitt, 55. Genom åren är det flertalet personer som har betalat stora summor för att efterlikna sina favoritkändisar.

Trebarnsmamman Xochi Greer, 36, från Houston, jobbar som advokat och har fått höra att hon liknar Meghan Markle, 37. Allt började med att Xochi såg serien Suits där hertiginnan Meghan Markle spelade Rachel Zane. Då bestämde sig Xochi sig för att operera sig.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Enligt Xochi är Meghan Markle en förebild och berättade för ABC-programmet Nightline att hennes osäkerhet började för två år sedan när hon fick sitt tredje barn och sedan kort därefter separerade från sin man.

– Min kropp förändrades efter att jag fick barn. Mitt självförtroende var lågt efter hur saker slutade med barnets pappa. Därför hoppas jag att det här kan ge mig vad jag behöver för att komma tillbaka, sa hon i programmet Nightline.

Inte ett perfekt liv

Xochi berättar också att hon tycker att det är lätt att relatera till hertiginnan och att hon verkligen tycker om henne.

– Hon är lätt att relatera till och hon är otroligt vacker. När man vet vad hon har gått igenom, att hon inte växte upp med ett perfekt liv och att hon hade problem med sin familj, blir det ännu lättare att relatera, berättade hon i programmet.

Efter operationen, som totalt kostade henne 300 000 kronor, visade Xochi upp resultatet i programmet och berättade att hon kände sig som en prinsessa för en dag.

– Det är vissa drag som liknar Meghan nu. Men när jag kollar i spegeln är det fortfarande jag, bara en bättre version av mig själv.

Se Xochi Greer här:

Xochi Greer. FOTO: ABC

Meghan Markle. FOTO: IBL

Xochi Greer efter operationen. FOTO: ABC

LÄS MER: Meghans Markles oväntade gåva: ”Säger väldigt mycket”

LÄS MER: Budgetprodukten som Meghan Markle inte kan vara utan

FOTO: TT, ABC

FRÅN FÖRSTASIDAN