LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Victorias tack till svenska folket: "Fint att fira med er"

28 jul, 2017 
Hänt
Vilka väl valda ord.
Annons

Den 14 juli fyllde Victoria 40 år och vilket firande hon fick! I både Stockholm och på Öland hade människor gått man ur huse för att få en glimt av den kungliga jubilaren. Utanför Solliden slott fick Victoria så många presenter att de var svåra att räkna och under kortegen genom Stockholm fanns det tusentals ivriga händer att vinka till. Nu tackar kronprinsessan för det fina firandet på hovets hemsida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag vill tacka för alla gratulationer i samband med min födelsedag. Tack för den värme ni visade, både på plats i Stockholm och på Öland och i många vänliga hälsningar. Det var fint att fira födelsedagen tillsammans med er.

Jag vill också tacka för alla generösa bidrag till vår stiftelse. Vår stiftelse arbetar med att främja god hälsa och motverka utanförskap bland barn och unga. Era bidrag kommer många till nytta.”

Foto: Stella Pictures

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Begränsad upplaga: Beställ din favorit från Svensk Damtidning redan i dag!

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

Text: Ellen Myrgård

Foto: IBL

Annons