TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Victoria och Sofias verkliga relation – bilderna avslöjar

21 dec, 2019 
Malin Ljung
Kronprinsessan Victoria och Sofias vänskap
I tio år har kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia varit svägerskor.
Men det finns knappt några bilder på dem på tu man hand.
Nu avslöjas deras verkligen relation i SVT:s Året med kungafamiljen.
Annons
Prinsessan Madeleines fina gest mot SofiaBrand logo
Prinsessan Madeleines fina gest mot Sofia

Prinsessan Sofia, 35, hade ingen lätt start när hon för drygt tio år sedan inledde en relation med prins Carl Philip, 40. Sofia, tidigare Hellqvist, var redan känd för svenska folket efter sitt deltagande i dokusåpan Paradise hotel. Hon hade dessutom förekommit på lättklädda bilder i tidningen Slitz, och de kritiska rösterna gjorde ramaskri när Carl Philip bekräftade sin kärlek till Sofia.

Men sedan dess har en hel del hänt och prinsessan Sofias popularitet vet nu inga gränser. Och det verkar onekligen som att hon är omtyckt även av den svenska kungafamiljen.

Unika bilderna på Sofia och Victoria

I SVT:s program Året med kungafamiljen, som sänds på söndag, får tittarna se unika bilder på prinsessan Sofia i sällskap med svägerskan kronprinsessan Victoria, 42. De två har inte synts särskilt mycket på tu man hand genom åren, men i programmet får man nu se hur deras verkliga relation är.

– Jag fick en trevlig förfrågan av min kära svägerska om jag ville följa med till min hemkommun och det tackar jag ju inte nej till, säger prinsessan Sofia när hon och Victoria besöker Älvdalen för kronprinsessans landskapsvandring i Dalarna.

Annons

Victoria och Sofia ser ut att vara mycket bekväma i varandras sällskap. De två svägerskorna skrattar tillsammans och kramar varandra uppmuntrande.

– Det känns jätteroligt och väldigt speciellt att få göra den här sista vandringen tillsammans, och att Sofia ville följa med, säger Victoria i programmet.

Kronprinsessans ord om Sofia

Kronprinsessan passar dessutom på att skicka en komplimang till Sofia, som hon verkar tycka väldigt mycket om.

– Man tar det bästa man har när det gäller slutklämmen på de här vandringarna, säger Victoria med ett stort leende.

Victoria har de senaste två åren genomfört landskapsvandringar över hela Sverige. Den i Älvdalen var den sista och den blev onekligen speciell.

– Det känns jätteroligt och väldigt speciellt att få göra den här sista vandringen tillsammans och Sofia ville följa med. För mig har det varit en enormt fin upplevelse de här 25 vandringarna genom Sveriges alla landskap. Och att få göra det sista här i Dalarna med den här vidunderliga utsikten det känns jättebra, säger kronprinsessan Victoria i Året med kungafamiljen.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Claudio Bresciani/TT

Annons