Artikeln innehåller reklamlänkar

Sofia hyllas för sin klänning på bröllopet: "Inte besvikna"

Prinsessan Sofia i By Malina på bröllop i Schweiz

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip var på bröllop i Schweiz. Men det var inte prins Konstantins brud som fick mest komplimanger – utan den svenska prinsessan.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip strålade på bröllopet i Schweiz.

Prinsessan Sofia hyllas för sin ljusblå By Malina-klänning.

Sofia matchade klänningen med en svart jacka och en väska i guld.

De svenska kungligheterna stal onekligen showen.

Snacka om att prins Carl Philip och prinsessan Sofia hade en festlig avslutning på förra veckan. I fredags fyllde deras yngsta son prins Gabriel ett år och prinsparet delade med sig av nya bilder på sitt lilla charmtroll.

“Grattis älskade Gabriel. I ett år har du spridit glädje till oss och storebror!”, skrev de på Instagram och visade upp en ny bild.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Men något långdraget firande i flera dagar blev det inte. Istället lämnade Carl Philip och Sofia Sverige redan på lördagen då de närvarade på prins Konstantin av Bayerns bröllop med sin kärlek Deniz Kaya. Kärleksfesten ägde rum i Schweiz och flera kungligheter och kända namn från den europeiska societeten närvarande när de två blev äkta makar.

I internationell press är det dock vår svenska prinsessa som blivit den stora snackisen, eller rättare sagt hennes klädval. Sofia hade nämligen på sig en ljusblå, båtringad långklänning från svenska By Malina. Hon matchade dessutom trendigt med en svart jacka med guldfoder och en kuvertväska i guld. Håret hade hon utsläppt och mjukt lockigt.

Daily Mail beskriver prinsessan med orden “ser ljuvlig ut i blått” och fortsätter: “Den vackra svenskan matchade klänningen med en svart jacka för att inte bli kylig, och man kan lugnt säga att vi inte blev besvikna!”.

Maken prins Carl Philip körde på det traditionella och säkra kortet svart smoking.

Det är varken första eller sista gången de svenska kungliga damerna bär märket By Malina. Grundaren Malin Andrén är vän till prinsessorna och de har alla fyra setts i det svenska märket vid ett flertal gånger. Senast var drottning Silvia som bar en topp från märket när familjens traditionella fotografering ägde rum på Solliden under sommaren.

Här kan du se prinsessan Sofias hyllade bröllopsoutfit: 

LÄS OCKSÅ: Carl Philip och Sofia vägrar ändra detaljen – trots följarnas vädjan

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofia hyllas för klänningsvalet i TV4

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!