Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Sofia hyllas för sin klänning på bröllopet: "Inte besvikna"

03 sep, 2018 
Malin Ljung
Prinsessan Sofia i By Malina på bröllop i Schweiz
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip var på bröllop i Schweiz. Men det var inte prins Konstantins brud som fick mest komplimanger – utan den svenska prinsessan.
Annons

Snacka om att prins Carl Philip och prinsessan Sofia hade en festlig avslutning på förra veckan. I fredags fyllde deras yngsta son prins Gabriel ett år och prinsparet delade med sig av nya bilder på sitt lilla charmtroll.

“Grattis älskade Gabriel. I ett år har du spridit glädje till oss och storebror!”, skrev de på Instagram och visade upp en ny bild.

Men något långdraget firande i flera dagar blev det inte. Istället lämnade Carl Philip och Sofia Sverige redan på lördagen då de närvarade på prins Konstantin av Bayerns bröllop med sin kärlek Deniz Kaya. Kärleksfesten ägde rum i Schweiz och flera kungligheter och kända namn från den europeiska societeten närvarande när de två blev äkta makar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I internationell press är det dock vår svenska prinsessa som blivit den stora snackisen, eller rättare sagt hennes klädval. Sofia hade nämligen på sig en ljusblå, båtringad långklänning från svenska By Malina. Hon matchade dessutom trendigt med en svart jacka med guldfoder och en kuvertväska i guld. Håret hade hon utsläppt och mjukt lockigt.

Annons

Daily Mail beskriver prinsessan med orden “ser ljuvlig ut i blått” och fortsätter: “Den vackra svenskan matchade klänningen med en svart jacka för att inte bli kylig, och man kan lugnt säga att vi inte blev besvikna!”.

Maken prins Carl Philip körde på det traditionella och säkra kortet svart smoking.

Det är varken första eller sista gången de svenska kungliga damerna bär märket By Malina. Grundaren Malin Andrén är vän till prinsessorna och de har alla fyra setts i det svenska märket vid ett flertal gånger. Senast var drottning Silvia som bar en topp från märket när familjens traditionella fotografering ägde rum på Solliden under sommaren.

Här kan du se prinsessan Sofias hyllade bröllopsoutfit: 

FOTO: Ibl

Annons