LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Meghans konflikt med kungafamiljen – hemliga gravidtestet

21 sep, 2018 
AvLotta Gray
Meghan Markle tvingades genomgå fysiska tester innan hon godkändes som brud åt prins Harry. "Hon kände sig otroligt kränkt över att behöva genomgå detta test", berättar en vän.
Annons

När Meghan Markle och prins Harry gifte sig var det rojalistisk yra och engelsmännen gick man ur huse för att bevittna turturduvorna knyta hymens band.

Vad de inte visste var att Meghan redan innan bröllopet varit tvungen att låta testa sin fertilitet för att kungahuset skulle kunna veta att hon hon kunde garantera dem en avkomma.

Det ska ha varit prins Harrys farmor, drottning Elizabeth som gett stränga order om fertilitetstestet och Meghan Markle ska inte ha varit helt bekväm med proceduren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon kände sig otroligt kränkt över att behöva genomgå detta test, men hon föll för deras krav eftersom hon verkligen ville gifta sig. Det är ganska märkligt då hon under många år gjort sig känd som en kvinnorättskämpe som anser att kvinnor är starka och självständiga, men det här fick henne att inse att så verkligen inte är fallet, avlöjar en källa enligt Radaronline.

Nu har Meghan en annan utmaning att anta. Att skaffa minst tre barn trots att två har varit hennes bild av en familj. Men hon vet att det finns påtryckningar från de äldre royalisterna att matcha svägerskan Kate och prins William som har tre barn, och Meghan verkar få backa på tanken om en mindre familj och infoga sig i ledet.

Annons

Harry och Meghan träffades via bekanta och hela världen gick bananas när det uppdagades att han dejtade en amerikansk skådis, som dessutom varit gift tidigare.

De fick ha sin relation för sig själva i ett halvår, sen visste hela världen om att de hade känslor för varandra och det gick till och med så långt att prinsen i ett unikt pressmeddelande vädjade om att media skulle lämna hans flickvän ifred.

Nöjesnyheterna ALLA snackar om just nu – se dem här:

Annons