TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Vännen bryter tystnaden - oron inför bröllopet: ”Jag tror inte...”

18 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
Efter flera år av festande hittade prins Harry till slut sin kärlek i den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Det ryktas om att en vigsel kan vara nära mellan paret och nu öppnar prins Harrys nära vän upp om oron inför det stundande bröllopet...
Annons

Den brittiska prinsen är kär. Det var i mitten av förra året som Prins Harry, 32, sågs börja dejta skådespelerskan Meghan Markle, 35 – känd från succéserien ”Suits”. Det dröjde inte heller speciellt länge innan de även syntes flitigt ute i det offentliga. Nu cirkulerar rykten om att ett bröllop mellan paret kan vara nära. Enligt prinsens nära vän Kirstie Ennis, 26, som den brittiska kungligheten lärde känna under en vandring för välgörenhet 2015, ska ett giftermål vara på gång. Nu har även Kirstie uttalat sig om parets stora dag – en dag hon känner oro inför.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Prince Harry och Kirsty Ennis 2015.

 

Annons

– Jag tror inte att jag är orolig för själva bröllopet. Jag är mer orolig för själva efterfesten, ska hon ha sagt enligt Female First.

Paret själva har inte dementerat om ett bröllop är på gång utan verkar numera hålla sig borta från rampljuset, något en källa till sajten berättar:

– De har bara tagit det lugnt hemma. Det är alltid någon som bevakar dem eller försöker att få bilder när de går ut, så de är helt okej med att bara vara hemma och inte göra något speciellt, säger källan till sajten och fortsätter:

– De gillar att laga mat, titta på filmer och sådana saker.

Prins Harry och Meghan kan inte slita sig ifrån varandra.

Meghan däremot gjorde nyligen ett uttalande om sin relation med den brittiska kungligheten och hur det är att ständigt vara i rampljuset. Hon ska även tidigare ha berättat om hur det är att vara känd:

Annons

– Med kändisskap kommer möjligheter, men det innebär också ansvar, ska hon då ha sagt.

 

Och blir det ett bröllop mellan paret lär det definitivt bli en hel del av den varan. Vi får helt enkelt vänta och se..!

Foto: IBL

Annons