TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Vännen: Harry och Meghan väntar sitt första barn: "Överlyckliga"

26 okt, 2017 
Malin Ljung
Prins Harry ska bli pappa! Detta hävdar en vän som samtidigt avslöjar att Harry och "Suits"-stjärnan Meghan Markle är överlyckliga.
Annons

Den brittiska prins Harry, 33, har förvisso en historia som en av de mest rebelliska kungligheterna i nutid. Men frågan är om inte de senaste uppgifterna tar priset att gå utanför den royalistiska agendan – nu hävdar nämligen källor att han ska bli pappa, flickvännen Meghan Markle, 36, är gravid. Och detta innan de ens är förlovade.

– De har inte planerat det, att få barn utom äktenskapet är något som riskerar att skapa en kunglig skandal, säger en vän till OK! Magazine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samma person säger samtidigt att det unga paret knappt kan bärga sig att skapa sin egen familj, “ju tidigare desto bättre”.

– Harry är överlycklig, även om det kommer flyga lite fjädrar, säger vännen.

Det som återstår innan ett eventuellt offentligt uttalande kommer om en kommande mini-kunglighet är att paret ska ta en snack med drottning Elizabeth, 91.

– Gissningsvis kommer hon inte hålla igen, utan tala om för dem att det är en “väldigt olycklig situation”. Men hon kommer ändå alltid att stötta dem, säger vännen.

Det som talar emot sanningshalten i uppgifterna är att Harry i en intervju strax före relationen med Meghan blev offentlig bevisade att han har viss respekt för att upprätthålla kungafamiljens respektabla rykte.

– Självklart vill jag ha barn, men det är en process som måste prickas av.

Här visar sig Meghan Markle och prins Harry tillsammans för första gången:

FOTO: Ibl

Annons