Uppgifter: Prinsessan Madeleines ensamhet – lämnar USA med barnen

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill

Ensamheten blev för jobbig för Madeleine.
Nu kommer uppgifter som gör gällande att prinsessan lämnar USA och reser hem till Sverige igen.
Med sig tar hon barnen.
Slå på ljud

Den senaste tiden har varit tuff för Madeleine och Chris O’Neill. Tillvaron i Florida, som annars brukar präglas av sociala sammankomster med vänner och andra familjer, har blivit allt dystrare. Anledningen är naturligtvis coronapandemins framfart som tvingat de som bor i USA att isolera sig. Det är har också fått till följd att barnen Leonore, Nicolas och Adrienne inte kunnat gå på förskolan.

Berättat om sin hemlängtan

Dessutom har Madeleine missat flera kungliga högtidstillfällen. Bland annat fick hon hålla sig kvar på den amerikanska östkusten under midsommarfirandet, nationaldagen och kungens födelsedag. Det har nämligen inte var varit möjligt att resa mellan länderna, och även om restriktionerna här inte är lika hårda som de i USA så skulle prinsessan behöva hålla avstånd till sina föräldrar.

Nu verkar det som att hemlängtan och isoleringen blivit för mycket för prinsessan som gör sig redo att resa tillbaka till Sverige igen. Det här rapporterar Svensk damtidning om.

Enligt uppgifter till tidningen ska Madeleine nyligen ringt sina vänner i den svenska huvudstaden för att berätta om sin längtan att åka tillbaka till Sverige. Därefter ska hon också ha bestämt sig för att göra resan till Öland och Solliden som ju en speciell plats i prinsessans och resten av kungafamiljens hjärtan.

Så länge stannar Madeleine

Uppgifterna gör också gällande att prinsessan och barnen kommer att vara på Öland resten av sommaren för att ta det lugnt och återförenas med familjen – även om det får med lämplig social distansering. De kommer alltså att hålla till i Sverige i flera veckor, även om Chris O’Neill måste jobba eller inte.

Det skulle alltså innebära att Madeleine förmodligen kommer vara hemma när kronprinsessan Victoria fyller år den 14 juli. Det traditionella födelsedagsfirandet på Solliden har dock ställts in, också det på grund av den rådande coronasituationen. Kanske blir det därför ett extra fint återseende när prinsessorna får träffas igen.

Bild: Karin Törnblom, Jessica Gow/TT

SENASTE NYTT!