TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hollywoodskådisen blir gudfar åt Meghans och Harrys barn

07 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
George Clooney blir gudfar till Meghan Markle och prins Harrys barn
Hollywoodskådisen blir gudfar åt Meghan Markle och prins Harrys barn. Enligt källor ska han och hans fru vara mycket nära det kungliga paret.
Annons

I april blir prins Harry, 33, och Meghan Markle, 37, föräldrar för första gången. Då ska en liten prins eller prinsessa förgylla den brittiska familjen.

Meghan blev gravid bara veckor efter det direktsända bröllopet i maj. Hon har stolt visat upp den växande kulan på magen den senaste tiden då hon har dykt upp på olika tillställningar och kungliga uppdrag. Inga detaljer om den nya kungliga bebisen har ännu bekräftats och man vet heller inte om det blir en pojke eller flicka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots det gör utländska medier allt för att lyckas ta reda på så mycket som möjligt om graviditeten och det nya kungliga tillskottet. Nu rapporterar tidningen Daily mail att ett annat världsberömt par kommer att bli gudföräldrar till Harrys och Meghans första barn, nämligen Hollywoodskådisen George Clooney, 57, och hans fru Amal Clooney, 40.

Flera källor har uppgett att så är fallet, men enligt tradition brukar det brittiska hovet varken bekräfta eller dementera rykten kring en graviditet. Det betyder att vi antagligen kommer att få vänta ända tills dopet närmar sig innan vi får reda om det verkligen blir Hollywoodparet som står som gudföräldrar.

Annons

George Clooney är redo att bli gudfar

Amal har känt Meghan länge och den senaste tiden har de två paren umgåtts allt mer.

– Amal och Meghan har varit nära varandra i flera år, och Harry och George har blivit kompisar på grund av det. De är mycket närmre varandra än rubrikerna säger, uppger en källa till tidningen.

Källan berättar också att George själv ska tro starkt på att det blir han och hans fru som står som gudföräldrar till det kungliga paret. I våras flög George och Amal över Harry och Meghan i privatflyg, och de fyra tillbringade en helg tillsammans i George gigantiska lyxhus i Lake Como. George och Amal var även självklara gäster på det kungliga bröllopet i maj.

FOTO: IBL

Annons