Uppgifter: Han blir prins Harrys best man på bröllopet

”It stays in the family”. Om vi ska tro de senaste uppgifterna har prins Harry frågat prins William om han vill vara best man när han gifter sig med Meghan Markle i maj nästa år.

Detaljer fortsätter att sippra fram från nästa års stora kungapbröllop – när prins Harry, 33, och  Meghan Markle, 36, gifter sig i Windsor Castle’s St. George’s Chapel i maj 2018. Enligt källor till tidningen Us Weekly är det klart vem som blir Harrys best man, och det är family business som gäller. Prins William, 35, ska ha fått en förfrågan från Harry.

– Harry har flera nära killvänner, men det finns ingen tvekan om att han skulle fråga någon annan än William för jobbet, säger källan till Us Weekly.

William själv uttalade sig nyligen om sin brors kommande bröllop.

– Vi är förväntansfulla och förtjusta för dem båda och önskar dem alla lycka i dessa väldigt spännande tider, säger William och passar samtidigt på att dra iväg en skämtsam pik till sin brorsa.

– Jag hoppas detta innebär att han slutar hänga i mitt kylskåp, och sno min mat, som han gjort de senaste åren.

Den äldre prinsen avslutar såklart i en lyckönskning till paret.

– De har mycket lycka att se fram emot. Jag tror de är väldigt i ögonblicket just nu och önskar dem all lycka och framgång i planeringen av bröllopet. Jag hoppas det kommer att gå riktigt bra.

Om prins William blir best man, innebär det kanske, kanske att Kate Middleton, 35, är aktuell som brudtärna för Meg Markle? Fortsättning lär, och kommer att, följa.

Den 27 november 2017 förlovade sig prins Harry med Meghan Markle.

Prins Harry har designat ringen till Meghan Markle.

Paret hade varit tillsammans i ett år innan förlovningen.

Harry friade till Meghan samtidigt som de lagade ugnsrostad kyckling.

På vigseln förväntas runt 600 gäster.

LÄS OCKSÅ: Efter bilderna – prins Harry och Meghans gravidbesked

LÄS OCKSÅ: Meghan stoppas – därför får hon inte bli prinsessa

Foto: IBL