TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Carin da Silvas nya jobb med prinsessan Sofia

07 sep, 2018 
TV4-profilens nya jobb med prinsessan Sofia
TV4-profilen Carin da Silva avslöjar nu sitt nya jobb som hon kommer att göra tillsammans med prinsessan Sofia. I samband med det berättar hon även om mötet med prinsparet.
Annons

Carin da Silva, 33, slog igenom som dansare i Let’s dance, och efter sin medverkan i programmet stannade hon kvar i rutan för TV4:s räkning som hallåa innan kanalen tog beslutet om att ta bort alla sina hallåor från sändningen.

På sin blogg avslöjar hon nu att hon ska börja arbeta med ett nytt projekt. Hon ska bli en del av Projekt Playground som startades av prinsessan Sofia och Frida Vesterberg. En ideell organisation som hjälper utsatta barn i Kapstaden. Nu har organisationen öppnat ett center i Stockholm, och det är just det som Carin ska bli en del av.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har de öppnat ett center i Stockholm, Hallonbergen, där de hjälper ensamkommande flyktingbarn och nyanlända och här ska jag få äran att hjälpa till. Vi har inte riktigt bestämt hur men något blir det i alla fall”, skriver hon på sin blogg.

I dagarna var det invigning av centret i Hallonbergen och Carin da Silva var självklart på plats – och så var även prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Annons

Carina da Silva ville ha en intervju med prinsessan Sofia , men fick det inte på grund av hennes pressperson som inte tillät det. Men att prata med både prinsessan och Carl Philip i ett annat syfte fick hon gladeligen göra.

Jag och Niklas pratade mycket med prinsparet. Jag har träffat prinsen tidigare då han fick en danslektion med mig i 30-års present av sina vänner men det var första gången jag träffar prinsessan”, skriver hon och fortsätter:

De är hur jättetrevliga och beter sig som vilka som helst!!

Hon påpekar dock att det inte är helt enkelt att tilltala prinsparet så som man bör.

Det känns så konstigt att tilltala någon ”prinsen” och ”prinsessan” när man talar med dem speciellt när man står och pratar om sina trotsiga barn och hur de får ihop småbarnslivet så det blev några ”du”… hoppas de inte tog illa upp”, skriver hon vidare.

FOTO: Ibl

Annons