LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Svenska prinsessan av Malaysias nya bild inför förlossningen

10 jul, 2023 
Hanna Bolander
prinsessan av malaysia
Svenska Sofie Louise Johansson är prinsessa av delstaten Kelantan i Malaysia.
Hon väntar sitt första barn med kronprinsen.
Sofie har nu delat med sig av nya bilder inför födseln.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnens glada hälsning till kungen - fina gestenBrand logo
Barnens glada hälsning till kungen - fina gesten

Prinsessan av Malaysia Sofie Louise Johansson, 36, och kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra, 45, avslöjade tidigare i år att de väntar barn.

Svenskan Sofie växte upp i Mantorp innan hon blev prinsessa i delstaten Kelantan i Malaysia. Hon och kronprinsen träffades i London och kärleksagan ledde till att de gifte sig för ungefär 4 år sedan.

Svenska prinsessan av Malaysia väntar sitt första barn

Det var i mars som prinsessan gick ut med att hon väntade sitt första barn med kronprinsen i ett inlägg på Instagram. Hon berättade då att barnet är beräknat att födas i nu i juli.

Så här skrev hon då:

”Jag och min make är glada att kunna berätta att vi väntar vårat första barn. Barnet är beräknat att födas i juli, 2023.”

Nu har hon delat med sig av en nya bilder inför förlossningen. Paret har varit på kurs där de lärt sig vård av bebisar och hjärt- och lungräddning.

Prinsessan skriver bland annat på sin Instagram:

Annons

”Det kan hjälpa till att rädda ett liv under ett hjärtstopp, när hjärtat sluta slå eller slår för dåligt för att blodet ska cirkulera till hjärnan och andra viktiga organ.”

Så träffades svenska prinsessan av Malaysia kronprinsen

Sofie träffade kronprinsen när han läste historia i Storbritannien. Han har tidigare studerat italienska och litteratur i Italien. Dessutom har han doktorerat i antikens historia.

Det vad det Malaysiska hovet som bekräftade prinsens giftemål till svenskan. Vigseln ägde rum i april 2019. Det var en intim och privat tillställning, där omkring 300 gäster fick närvara. Bland gästerna fanns det kungligheter från Kelatan, men också Sofies familj och Dag Juhlin-Dannfelt som är Sveriges ambassadör i Malaysia.

På årsdagen för bröllopet flödade kärleken då Sofie delade med sig av en känslosam text om sin make:

”Ett vackert år har gått sedan vi gifte oss. Jag känner mig lyckligt lottad och stolt att stå vid din sida som din hustru. Jag tackar Allah varje dag för att jag har en sådan kärleksfull och respektfull make. Jag vill även tacka familj, vänner och Sveriges ambassadör för att ni reste långväga för att vara en del av vår speciella dag”.

FOTO: Instagram

Annons