Svenska folkets chock – efter upptäckten i bilderna på Victoria och Sofia

Prinsessan Sofia & kronprinsessan Victoria

I veckan hade Sverige besök av det finska presidentparet, och kungen och drottningen bjöd dem på en galamiddag.
Nu reagerar följarna starkt efter nya bilderna från kvällen.
0:38

Efter reklamen: Prinsessan Sofias ord om näthat: "Vi vuxna måste ta ansvar"

(0:38)

Slå på ljud

De två senaste åren har varit annorlunda för oss alla. Pandemin har gjort att många hindrats från att träffa nära och kära, och stora tillställningar har det inte ens varit tal om.

Men nu äntligen håller det på att förändras. Sverige är nu ett land utan några restriktioner, och det har firats med en hel del kungliga middagar och besök!

Norska kronprinsessparet Haakon och Mette-Marit på besök i Sverige

I början av maj var det norska kronprinsessparet Haakon och Mette-Marit på besök i Sverige, och värdpar för det fina besöket var såklart kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Under deras vistelse i Sverige kunde man se de vara på en rad olika äventyr tillsammans med Victoria och Daniel.

På Instagram skrev kungahuset om besöket samtidigt som de delade flera bilder från dagen.

”Dagens program innehöll ett symposium om hållbarhet, cirkulära lösningar och havsbaserad vindkraft, ett symposium på Kungl. Vetenskapsakademien om havens framtid, besök på Fryshuset, stiftelsen Norrsken, kulturcentret Space och företaget Stockholm Surfboard Club”, skrev de då.

Svenska folket i chock över nya bilderna på kronprinsessan och prinsessan Sofia

Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

Se klippet här!

Men det är inte det enda besök svenska kungafamiljen har haft på senaste. Tidigare i veckan var nämligen det finska presidentparet på plats i Stockholm och på Instagram berättade kungahuset om den trevliga kvällen.

”Ikväll gav Kungen och Drottningen en galamiddag för det finska presidentparet. Middagen serverades i Karl XI:s galleri i Kungl. Slottets festvåning. Inbjuda gäster var den finska delegationen, representanter för det officiella Sverige, svenskar med särskild anknytning till Finland med flera”, skrev de under ett bildspel från kvällen.

Och i bildspelet kunde man se allt ifrån kungen och drottningen till kronprinsessparet och prinsparet. Men det var framförallt bilderna på prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria som fick följarna att reagera.

Många var nämligen imponerade av deras klädsel och i kommentarsfältet hyllade de prinsessorna för det.

”Vilken otroligt vacker kronprinsessa vi har”, skriver bland annat en person.

”Kronprinsessan och prinsessan återanvänder sina vackra klänningar”, skriver en annan.

”Klänningarna är fantastiska”, instämmer en tredje.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!