TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Stora ilskan mot Meghan och Harry

03 apr, 2019 
Linnea Lundgren
Prins Harry, Meghan och sonen Archie
Det var i början av året som prins Harry och Meghan bestämde sig för att lämna sitt kungliga liv bakom sig, och flydde landet.
Nu hånas paret av det brittiska hovet efter sitt nya besked – att hålla familjen och sonen Archie borta från nyfikna kamerablixtar.
– De beter sig som ett par bortskämda tonåringar.
Annons
Allt om Meghan MarkleBrand logo
Allt om Meghan Markle

Nyheten slog ner som en bomb i början av året. Genom sociala medier fick drottning Elizabeth veta att hennes barnbarn, prins Harry, och hans nyblivna fru Meghan väljer att lämna sitt kungliga liv bakom sig för att flytta till USA.

Storbritannien var i chock och bättre blev det inte när prins Harry och Meghan flydde hals över huvud och lämnade landet för att ta skydd i sitt gömställe i Kanada. Sedan dess har det florerat många rykten om splittringar inom den brittiska kungafamiljen. Inte minst mellan Meghan och drottningen då hon sägs förvägras träffa sin sonsons nyfödde son Archie.

Trots att drottningen i offentliga uttalanden önskat det unga paret all lycka i livet och visat en “förståelse” för att de vill leva ett liv långt bort från kungliga åtaganden och måsten har kritiken från hovet varit stenhård efter beslutet.

Nya beslutet för familjen

Och det kommer nog dröja ett bra tag innan vi får se Harry och Meghan i offentligheten igen. I alla fall lilla Archie. Under veckan har nämligen den före detta hertiginnan och prinsen meddelat att man kommer att fokusera på att landa i sitt nya liv snarare än att visa upp sig för intresserade kamerablixtar.

Annons

Värst av alla kritiker är kanske Angela Levin som för ett par år sedan skrev biografin Harry: A Biography of a Prince. Under arbetet med boken hade Angela många djupgående intervjuer med prinsen som då var långt ifrån drömmarna om att en gång bryta sig loss från sitt familjenamn och skapa ett liv där han stod på egna ben.

– Prins Harry jag mötte då hade karisma. Han var rolig, smart och hade massor med empati. Sen är det klar att han också var rastlös och tyngd men inte som den Harry jag ser nu. Den Harry jag ser nu är lättstött, kränkt och helt uppenbart ohyggligt stressad, säger Angela Levin i en intervju med den brittiska tidningen Tatler, rapporterar Svensk Dam.

Hårda sågningen

I intervjun implementerar även Angela Levin att det ska vara Meghan som är den ledande i utbrytandet från kungahuset medan prins Harry mest följer med i sin frus önskemål, något som Angela är långt ifrån den första att påstå.

– De är mer som två bortskämda tonåringar än som två vuxna människor som närmar sig 40, säger och och fortsätter:

– Kom hem Harry. Ditt land behöver dig NU!

Sedan i måndags tillhör varken Harry eller Meghan det brittiska kungahuset.

FOTO: TT

 

Annons