ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Snuskiga detaljen under kung Charles kröning – bilderna skapar reaktioner

07 maj, 2023 
Kung Charles kröning.
Folk kan ha vild fantasi, minst sagt.
Nu är det nämligen en ring som förknippas med en sexleksak – efter kung Charles kröning under lördagen.
Se den omtalade detaljen här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens skämt till drottning Silvia får hela salen att skrattaBrand logo
Kungens skämt till drottning Silvia får hela salen att skratta

Igår, lördag den 6:e maj, kröntes kung Charles.

Händelsen uppmärksammades stort, både i negativa och positiva sammanhang. Vissa var glada och firade sin nya kung, medans vissa tyckte att det lades på tok för mycket pengar på kröningen och firandet. Bland annat har prislappen för säkerhetsåtgärder under dagen diskuterats – då den låg på hela 150 miljoner pund.

Kung Charles och drottning Camilla.
Kung Charles och drottning Camilla.

Detaljen skapar reaktioner – snuskiga associationen

Nu är det något helt annat som dragit ögonen till sig – nämligen ringen som kallas ”Englands vigselring”. Eller det gäller snarare staven som ringen vilade på.

Annons

Kung Charles mottog under lördagen ringen som symboliserar ”kunglig värdighet” och det var alltså här som en snuskig upptäckt gjordes av flera tittare. De menar på att den så kallade staven ser ut som något helt annat, något som Svensk dam rapporterade först om.

Nej, du behöver inte oroa dig Charles, absolut ingen i Storbritannien kommer att vara så omogen och påstå att det känns lite stelt med ett smycke som liknar en penisring”, skriver en på Twitter.

”Eh, den där saken som ringen sitter på. Jag kan väl inte vara den enda?”, skriver en annan och syftar på att det alltså skulle se ut som något helt annat.

”Det finns inget som skriker så mycket pompa och ståt som en penisring", skriver ytterligare en.

En fjärde uttrycker sig:

”Skåda, den kungliga penisringen!”.

Annons