Skrällen: Därför är Meghan Markle med i nya säsongen av Suits

När Suits-stjärnan Meghan Markle förlovade sig med prins Harry la hon sin skådespelarkarriär på hyllan. Men nu syns hon återigen i tv-seriens nya säsong – och vi vet varför.

Meghan Markle, 37, slog igenom stort som skådespelare när hon tog sig an rollen som Rachel Zane i den rosade tv-serien Suits. I sju års tid fick Suits-fansen följa henne i serien och det var därför en hel del ledsna miner när Meghan lämnade serien för att istället fokusera på sitt nya, kungliga liv tillsammans med brittiske prins Harry, 34.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Det var efter förlovningen med prins Harry 2017 som Meghan la skådespelarkarriären på hyllan. Sedan dess har hon gått helhjärtat in i roll som hertiginna, hustru och numera mamma till sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, som föddes den 6 maj i år.

Meghan Markle, Archie och prins Harry på Archies dop.

Meghan Markle och prins Harrys son Archie döptes den 6 juli.

Men trots att Meghan Markle tog beslutet att lämna Suits och karriären som skådespelare menar nu hennes motspelare Patrick J. Adams, 37, att Meghan återigen kommer att dyka upp i seriens nionde säsong. Det rapporterar sajten ET online.

Syns i ny trailer till Suits säsong 9

I Suits spelade Patrick J. Adams rollen som Mike Ross, som i den nionde och sista säsongen tänker tillbaka på sin älskade Rachel Zane – och då får Suits-tittarna återigen se Meghan Markle i serien. I en intervju med ET online förklarar Patrick J. Adams att Meghan kommer att synas under ett telefonsamtal mellan Mike och Rachel.

Meghan Markle har inte varit fysiskt närvarande vid inspelningarna i Kanada. Men däremot syns den forna skådespelaren i scener från tidigare avsnitt. Hon syns även i en nyinspelad trailer till den nya Suits-säsongen.

Meghan Markle i nya trailern till Suits säsong 9.

I nya trailern syns Meghan Markle i sin roll som Rachel Zane.

Patrick J. Adams lämnade Suits i samband med att Meghan Markle hoppade av serien, men meddelar nu att han kommer att gästspela i den nionde och sista säsongen. Sedan de båda skådespelarna lämnade serien har de på varsitt håll fokuserat på familjelivet. Meghan Markle gifte sig med prins Harry och blev mamma till lille Archie och Patrick J. Adams blev även han förälder för första gången i oktober, skriver ET online.

FOTO: David Fisher/Shutterstock, ROTA/Chris Allerton/SussexRoyal, Frank Ockenfels/Dutch Oven/Kobal/Shutterstock