LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Shaman Durek om relationskampen med prinsessan Märtha Louise

17 jan, 2020 
Shaman Durek om relationskampen med prinsessan Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek Verret har varit ett par sedan i våras.
Nu berättar han om den chockartade reaktionen efter att relationen blev offentlig.
– Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade, förklarar han nu.
Annons
Därför byter norska prinsessan skola inför sista året – hovets egna ordBrand logo
Därför byter norska prinsessan skola inför sista året – hovets egna ord

I maj förra året gick prinsessan Märtha Louise ut med sin relation med den amerikanska författaren Shaman Durek Verret. Det var i ett kärleksfullt inlägg på Instagram som hon delade med sig av sitt nya kärleksbesked till folket.

”När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet”, skrev prinsessan sitt inlägg.

Redan innan relationen blev offentlig så syntes Märtha Louise och Durek offentligt ihop. En månad innan avslöjandet gästade de båda SVT:s Skavlan, men då som arbetskollegor.

Prinsessan förklarade då hur hon och Durek träffades.

– Vi träffades genom en gemensam vän, Millana Snow, som sa ”Du måste träffa Shaman Durek”. Vi bestämde en tid, och jag åkte hem till honom med en kompis och när jag gick in sa jag: ”Dig känner jag”. Och han sa ”Ja, det var förutbestämt redan innan vi föddes att vi skulle träffas” och det var det egentligen.

Annons

Durek uttalade även han sig om relationen i ett känslosamt kärleksfullt inlägg på Instagram.

Berättar om tuffa kampen

Durek och prinsessans relation har fått en hel del uppmärksamhet i media. I en ny intervju med Luke Storey i podcasten Bringing the spirit world down to earth berättar han nu hur hanterade den uppmärksamheten han fick efter att relationen blev offentlig, något har beskriver som chockartat.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, säger han i podcasten.

Att han nu är en offentlig person har medfört att folk har åsikter om honom, på ett sätt han inte tidigare varit med om.

– Det har inte varit lätt. Jag har fått rådgivning från vänner som är väldigt kända, förklarar han vidare i podcasten.

FOTO: TT

Annons