Modellen bryter tystnaden om flirten med Victoria

I en ny öppenhjärtlig intervju med Sveriges mest kända manliga supermodell Marcus Schenkenberg, delar han med sig om allt ifrån relationen till Donald Trump till förhållandet med Pamela Anderson. Dessutom berättar han om en flirt med kronprinsessan Victoria.

När kronprinsessan bodde i New York var Marcus Schenkenberg en av de nya människor hon lärde känna. I en lång intervju med Expressen  talar Schenkenberg ut om relationen till kronprinsessan.

– Vi lärde känna varandra när hon bodde i New York. Hon är jättetrevlig, jättesnäll och rar. En kväll var vi på en klubb och sist kvar. Det var hon och jag som dansade tryckare plus två Säpovakter. Det var inte mer än så. Det gick ju inte att ha Säpo sovandes på soffan.

Schenkenberg som även känner prins Daniel, menar att han är glad för att han och Victoria funnit varandra

Jag känner Daniel också för jag brukade träna på hans gym och jag är verkligen glad för dem, det är ett jättefint par och passar bra ihop, säger han.

Men Victoria och Daniel är inte de enda kungliga personerna i supermodellens vänskapskrets, han är även bekant med lillasyster Madeleine och hennes man Chris O’Neill.

– Chris känner jag sen innan, vi har gemensamma kompisar. Det är också ett bra par. Vi partade lite back in the days. Han verkar vara en bra, reko kille.

Marcus Schenkenberg själv har ännu inte hittat kärleken ännu, och i intervjun berättar han också om hur synen på familjenormen och giftermål förändrats.

– När jag var yngre tänkte jag att det var det viktigaste i livet, att “reproduce”. Att få barn och låta familjen leva vidare.

Och så har det ännu inte blivit, men trots att han inte är främmande för att skaffa familj och barn, vill han att det ska vara på ett visst sätt om det blir av.

– Jag såg så många kompisar gifta sig unga, få barn och sen skilja sig och bara träffa barnen på helgerna. Gifter jag mig så vill jag göra det en gång i livet. Jag är lite gammalmodig så där, men blir jag kär och hon vill ha barn så är jag på. Det vore fantastiskt, men händer det inte så är jag okej med det också.

När det gäller ålder och att snart passera 50-strecket, känner Schenkenberg som är noga med sömn och kost, heller ingen stress.

– Jag har ingen åldersnoja. I modellbranschen och nöjesindustrin ska man helst vara yngre men som kille är det inte lika mycket press så lite rynkor kan ge karaktär.

Läs också: Kissie: ”Marcus Schenkenberg vill dejta mig – gubbsjukt”

Läs också: Schenkenberg om relationen med Pamela Anderson

Foto: IBL

Senaste nytt