Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Samantha Markle avslöjar: Därför attackerade familjen Meghan

03 maj, 2019 
Samantha Markle och Meghan Markles bråk
När Meghan Markle gifte sig med sin prins Harry valde hon att inte bjuda sina syskon, något som ledde till att de gick till attack mot henne. I dokumentären Meghan och krisen i familjen Markle berättar Samantha Markle om sorgen som drev henne till att inleda ett offentligt bråk med hertiginnan.
Annons
Samantha Markle avslöjar: Därför attackerade familjen MeghanBrand logo
Samantha Markle avslöjar: Därför attackerade familjen Meghan

Det var snart ett år sedan prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, gifte sig. Bröllopet var storslaget och ägde rum i Windsor, Storbritannien. Men det var inte bara glädje och kärlek som var i fokus inför den stora dagen. I flera månader skrevs det i medierna om Meghan Markles relation till sin familj och att brudens mamma, Doria Ragland, var den enda som var bjuden till bröllopet.

Planen var egentligen att Meghans pappa, Thomas Markle, också skulle närvara under dagen men då han drabbades av en hjärtattack strax dessförinnan missade han det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Meghans halvbror Thomas Markle Jr skrev ett brev till prins Harry när han insåg att han och resterande syskonskaran inte var välkomna till det kungliga firandet. I brevet skrev han bland annat:

”Ju mer vi närmar oss dagen för bröllopet, desto mer uppenbart blir det att det här bröllopet är det största misstaget i kunglig historia”.

Annons

Syskonen talar ut om attacken mot Meghan Markle

Till en början trodde Meghan Markles syskon att de skulle bli bjudna till bröllopet. Systen Samantha Markle, 54, skrev i sociala medier om hur exalterad hon var inför den stora dagen. Men snart stod det klart att Meghan inte ville ha henne där, något som orsakade stor dramatik.

I den nya dokumentären Meghan och krisen i familjen Markle berättar Samantha Markle om sina känslor efter beskedet.

– Jag tror att alla i familjen kände att utifrån tradition och respekt så borde vi alla blivit inkluderade. Så hela familjen kände att det var en offentlig markering, det var en offentlig exkludering.

Meghan Markle och prins Harrys bröllop.
Meghan Markle och prins Harrys bröllop.

När familjen sedan insåg att Meghan Markle och prins Harry hade bjudit många människor och kändisar som de inte känner personligen blev de ännu mer sårade.

– Det var som ett slag i ansiktet. Först tänkte vi respektera hennes beslut, men hon borde också ha visat oss respekt. Vi är riktiga människor med riktiga känslor, och man behandlar inte människor på det sättet.

Meghan och krisen i familjen Markle finns på Dplay och sänds på Kanal 5 söndag 5 maj 16.00

FOTO: TT

Annons