Artikeln innehåller reklamlänkar

Så mycket tjänar Samantha på systern Meghan Markles förlossning

Meghan Markle och Samatha Markle

Meghan Markle har en strulig relation med sin amerikanska familj som ofta syns i pressen för att berätta om deras relation med hertiginnan. Nu skriver The Mirror om hur mycket systern Samantha Markle kommer att tjäna när Meghan föder hennes och prins Harrys första barn.

Snart har hertiginnan Meghan Markle, 37, och maken prins Harry, 34, sin egna lilla familj, då de väntar barn under våren 2019. Men med sin andra familj har Meghan inte den bästa relationen. Sedan hon gifte in sig i den kungliga familjen i somras har hertiginnan och pappan Thomas Markle, 74, haft flera offentliga draman.

Det blev exempelvis rubriker när brudens far inte dök upp på det kungliga bröllopet, då Thomas drabbats av en hjärtattack. Pappa Markle har sedan dess pratat med pressen om sin dotter ett flertal gånger, medan Meghan inte har gjort något offentligt uttalande om fejden.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nyligen rapporterade Cosmopolitan att Meghan hade skrivit ett brev till sin pappa, där hon tar upp hur upprörd hon är över hela situationen och osämjan mellan dem. Thomas valde att offentliggöra det privata brevet, där Meghan bland annat skrev om incidenten kring bröllopet.

”Att höra om din hjärtattack genom pressen var hemskt. Jag ringde och messade, jag bönade om att du skulle acceptera hjälp, vi skickade någon till ditt hem och istället för att prata med mig eller acceptera någon hjälp, svarade du inte i telefonen och valde att prata med pressen”, skriver Meghan i brevet.

Många frågar sig varför Meghans egna pappa väljer att prata med pressen och utelämna dottern – och det kan ha något att göra med att familjen tjänar otroligt mycket pengar på sina ”exklusiva intervjuer”.

Men det är inte bara pappa Markle som snackar med pressen, även Meghans syster tjänar pengar på att ha en kunglighet i familjen.

”Har all rätt att tjäna pengar”

Meghans kontroversiella halvsyster Samantha Markle, 54, har varit hertiginnans mest kritiska röst sedan systern började dejta prins Harry. Nyligen postade Samantha en artikel från brittiska tidningen The Mirror, som uppger att hon kommer att tjäna nästan en miljon kronor när Meghan och Harrys bebis kommer till världen.

Den här skyhöga summan pengar kommer bland annat från tv-dokumentärer, bokavtal och intervjuer som hon tar nästan 25 000 kronor i timmen för.

– Samantha har all rätt att fira födseln av sin systerson eller systerdotter i vår och kommer att prata om hennes band till Meghan, eftersom de är familj. Hon har ingen vild livsstil så pengarna kommer att göra skillnad för henne. Hon har aldrig fått ett öre av Meghan, så hon har all rätt att tjäna sina egna pengar på detta sätt, säger en källa till The Mirror.

Samtidigt finns det källor som menar att Meghan och Samantha aldrig ens varit en del av varandras liv.

– De har målats ut som att de är syskon som stod varandra väldigt nära och började bråka, och det är inte sant. De har aldrig haft en relation, säger en annan källa.

Men med tanke på Meghans systers planer på att prata med pressen så fort barnet är fött verkar det inte som att vi ser en familjeåterförening i horisonten.

LÄS MER: Meghan Markles struliga förflutna – skandalbilder och bråk

LÄS MER: Vännerna bryter tystnaden om Meghan Markle: ”Oroar oss”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!