TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så hjälper kungen Silvia – när tittarna inte ser

14 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Gammal kärlek rostar aldrig! Under kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande i Borgholm passade kungen på att räcka ut en extra hand till sin älskade drottning Silvia.
Annons

Just nu firas kronprinsessan Victorias, 40, för fullt på Sollidens slott i Borgholm på Öland. Firandet, som traditionellt sätt också sänds på SVT, är en storslagen fest med vackra tal och härliga artistframträdanden.

Men vad tittarna inte får se är att den långa rampen upp till scenen vållar vissa problem för våra kungligheter. När drottning Silvia, 73, ska gå upp för rampen får hon nämligen hjälp. Och det är ingen mindre än hennes make, kungen, som räcker ut en hjälpande hand.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillsammans med kungen lyckas Silvia sedan ta sig upp på scenen, hand i hand med sin make, för att komma fram till firandet där uppe.

Se det härliga kärleksklippet här nedan!

Ps. Här asgarvar kronprinsessan Victoria åt Hänts reportrar på plats!

Här asgarvar kronprinsessan Victoria – åt Hänt's reportrar Jonna & JohannaBrand logo
Här asgarvar kronprinsessan Victoria – åt Hänt's reportrar Jonna & Johanna

Foto: IBL, Hänt

Annons