ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Så firas prinsessan Estelles 10-årsdag – hovets ord om stora dagen

04 feb, 2022 
prinsessan Estelle och mamma kronprinsessan Victoria
Den 23 februari är det ingen vanlig dag, det är prinsessan Estelles 10-års dag! Hurra hurra!
Hur ska den stora födelsedagen firas?
Det avslöjar hovet för Hänt!
Annons
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på SollidenBrand logo
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle får felling under Carolas konsert på Solliden

Kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, har två barn ihop, prinsessan Estelle, 9, och prins Oscar, 5.

Barnen har gjort ett stort intryck på Sverige och världen med sin otroliga charm. Och båda barnen växer så det knakar.

Början på detta år blev inte riktigt som kungafamiljen tänkt sig då både kronprinsessparet och kungaparet smittades av covid-19 och blev satta i karantän. Detta innebar att prinsessan Estelle missade första veckan i skolan efter jullovet. Men den som väntar på något gott! Hon är tillbaka i skolan och allt flyter på.

Och snart är det ju dags för en mycket stor dag!

Prinsessan Estelle fyller 10 år

Tiden går verkligen fort ibland, något som antagligen kronprinsessparet kan skriva under på. Nämligen är det ett speciellt år i år. Prinsessan Estelle fyller för första gången tvåsiffrigt.

Annons

Den 23 februari fyller prinsessan Estelle 10 år. Lagom till denna stora dag har restriktionerna slopats och den coronapandemi som florerar världen över sätter längre inte stopp för att människor sammanstrålar. Så, hur ska den stora dagen firas?

– Prinsessans 10-årsdag firas privat med hela familjen, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Hänt. Hon fortsätter:

– Även tillsammans med kungen och drottningen.

Men det blir inte större tillställning än så. Trots den speciella åldern att fylla blir det inget officiellt firande för prinsessan Estelle.

– Ingen officiellt firande även om det är extra att för första gången fylla tvåsiffrigt, säger Margareta Thorgren till Hänt.

Med andra ord så verkar det som att prinsessans födelsedag blir ganska sig lik de tidigare år.

Hur uppmärksammar hovet prinsessan Estelles 10-årsdag?

Prinsessan Estelle kommer alltså att firas privat med sin familj och sin mormor och morfar, vilka är drottningen och kungen. Frågan är, hur ska hovet uppmärksamma den stora dagen?

– Hovet kommer uppmärksamma prinsessan Estelles födelsedag på hemsidan genom att publicera nytagna bilder, avslöjar Margareta Thorgren för Hänt.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Mikael Fritzon/TT

Annons