TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Privata videon på Estelle och Daniel som gör succé över hela världen

05 okt, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”
Annons

Prins Daniel, 44, är engagerad i Generation Pep, en organisation som brinner för att sprida kunskap och engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

I en ny video talar prins Daniel om att alla barn bör röra på sig minst 60 minuter per dag.

– Det är inte alltid så lätt att alltid få till det. Men ett sätt är att gå ut med sina barn, då blir det per automatik att barnen rör på sig mer, tipsar Daniel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt visar han en hinderbana som han gjort tillsammans med sin dotter, prinsessan Estelle, 5. Och det är just Estelles deltagande i videon som är så gulligt att till och med utländsk media uppmärksammat klippet och imponeras av ur folkligt kungligheterna visas upp.

– Ska vi testa Estelle, frågar Daniel.

– Jag tog bort lite saker, men snöret fick vara kvar, berättar hon för sin pappa.

Sedan ger Estelle järnet genom hinderbanan, hon hoppar med stort engagemang över hindren och lyckas även med en storstilad kullerbytta.

Annons

– Får jag köra igen, nu är det din tur också, säger hon till Daniel när hon sprungit hinderbanan en gång.

Och prins Daniel är inte sämre än dottern, den tidigare personliga tränaren visar att även han kan göra kullebyttor vid 44 års ålder. Men hela tiden ligger han efter sin dotter, vilket i slutet av banan resulterar i en traditionell “pappa som jagar sin dotter”. Estelle verkar uppenbarligen älska det för hon skrattar så hon kiknar och tjuter av lycka över sin pappas busighet.

– Nu du, nu du Estelle, nu kommer jag och tar dig, busar Daniel och skrattar.

Estelle lyckas dock vinna hinderbanan med en hårsmån, men plockas direkt upp av sin pappa som slänger runt henne i famnen. Snacka om att de verkar ha roligt tillsammans!

FOTO: Ibl

Annons