LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Så mycket tjänar prinsessan Märtha Louise

12 nov, 2018 
Märtha Louise miljoner efter skilsmässan
Den norska prinsessan Märtha Louise och Ari Behn skilde sig 2016. Nu visar det sig att både tjänat stora pengar efter att de valde att lämna varandra.
Annons

Det var under hösten 2016 som den norska prinsessan Märtha Louise, 47, skilde sig från Ari Behn, 46, efter 14 år ihop. Nu rapporterar det norska Dagbladet att de båda tjänade stora pengar efter att de valt att gå skilda vägar. 2016 hade Märtha Louise en nettoinkomst på cirka 180 000 norska kronor, men året efter hade hon en betydligt högre inkomst – 1,8 miljoner norska kronor vilket motsvarar 2,1 miljoner svenska kronor.

Det är inte bara Märtha Louise som har ökat sin inkomst. Ari Behn har även han tjänat bra mycket mer efter skilsmässan. Han i sin tur drog in 2,1 miljoner norska kronor förra året, och det är där med en ökning på 400 % från 2016.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Märtha Louise har tjänat sina pengar på bland annat sin änglaskola, i vilken hon lär deltagarna att prata med änglar och jobba med healing. Men mycket pengar kommer också från den bok hon släppte förra året tillsammans med Elisabeth Nordeng. Under titeln ”Född sensitive” skriver de om hur det är att leva som högkänslig.

Annons

Boken har skapat mycket debatt huruvida högkänslighet är ett faktiskt fenomen eller inte.

– Prinsessan tjänar en stor summa i och med hennes änglaskola. Dessutom så tjänar hon pengar på sitt skrivande. Hennes bok om högkänslighet fick mycket kritik och uppmärksammades på så vis ännu mer. Den säljer som smör hemma och utomlands, säger Anders Johan Stavseng till Dagbladet.

Änglaskolan som Märtha Lousie driver kommer dock att lägga ner.

”Den magiska resan med Soulspring kommer ta slut i juni 2019. Jag känner mig så tacksam för att ha varit en del av det här fantastiska projektet tillsammans med Elisabeth Nordeng”, skrev hon tidigare på sin Instagram.

FOTO: Ibl

Annons