LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Sofias miss inför Svenska hjältar-galan med Kristin

02 okt, 2020 
Kristin Kaspersen och Prinsessan Sofia
Kristin Kaspersen har alltid många spännande projekt på gång.
Nu har hon fått äran att leda Svenska hjältar-galan och även vara juryordförande för tillställningen.
Men det var inget hon fick berätta själv, då prinsessan Sofia redan gått ut med det, en vecka för tidigt.
Annons
Prinsessan Sofias miss – avslöjade Kristin Kaspersen för en vecka senBrand logo
Prinsessan Sofias miss – avslöjade Kristin Kaspersen för en vecka sen

Kristin Kaspersen, 51, är sedan många år tillbaka ett av Sveriges mest folkkära ansikten. Med föräldrar som legendariska Barbro "Lill-Babs" Svensson och den tidigare landslagsmålvakten Kjell Kaspersen, 81, har ett liv i offentligheten kommit ganska naturligt för henne.

I fjolårets säsong av Let’s dance fick vi se henne dansa hela vägen in i finalen. Men det var inte helt lätt för tv-profilen. Efter mycket dramatiska scener och några stygn i pannan kammade hon till slut hem en välförtjänt seger tillsammans med danspartnern Calle Sterner, 31.

Kristin och Calle blev mycket goda vänner efter det och tidigare i år ställde de upp i Vasaloppet tillsammans. Man kunde följa dem på sociala medier och syftet var i slutändan att göra en heroisk insats för att samla in så mycket pengar som möjligt till välgörenhet.

Kristin Kaspersen leder Svenska hjältar-galan 2020

Att Kristin brinner för välgörenhet är något hon bevisat prov på många gånger. Tre månader efter hennes mammas bortgång drog hon och systern Malin Berghagen, 54, in 60 000 kronor i mamma Lill Babs namn, som skänktes till Barncancerfonden.

Annons

Och nu har hon på sätt och vis fått utdelning för sitt hårda slit inom välgörenheten för nu har hon blivit tilldelat hedersuppdraget att sitta som juryordförande för Svenska hjältar-galan!

Tidigare idag gick Kristin ut med den glada nyheten på Instagram och där beskrev hon hur glad och stolt hon var över att hon fick ta sig an det roliga uppdraget.

”Nu får jag berätta! Stolt och glad över att jag inte bara är juryordförande utan också har äran att leda Svenska Hjältegalan i år. En gala som berört mig genom åren med alla fantastiska hjältar vi har i Sverige.”, skriver hon nu på Instagram.

Prinsessan Sofias miss inför galan

Men vad hon kanske missat är att nyheten redan var officiell. Prinsessan Sofia gjorde nämligen en liten miss då hon redan i förra veckan publicerade en bild på prinsparets Instagram där Kristin satt vid bordets högkant. En bild som senare togs bort men Hänt lyckades få tag på den ändå.

Kristin Kaspersen på möte inför Svenska hjältar-galan.
Prinsessan Sofias miss – gick ut med beskedet för tidigt

Kristin skriver nu också att hon ser det som en stor ära att få leda galan just det här året eftersom det funnits så himla många hjältSar under 2020, som bör hyllas.

”I år har så många i vårt land visat att det finns små hjältar lite överallt som gör stor skillnad fler genom att hjälpa varandra i den pandemi vi är i. Så extra speciellt att få göra det i år.”, skriver hon på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons