masked singer 2023

Här dyker prinsessan Sofia och prins Carl Philip upp i Masked Singer

prins Carl Philip och prinsessan Sofia, Masked Singer

Under fredagens program av Masked Singer dök prinsparet upp i tv-rutan.
En stor chock för panelmedlemmarna.
– Kolla det är ju Carl Philip, säger Nour El-Refai i programmet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked Singer
0:29

Efter reklamen: Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

(0:29)

Slå på ljud

TV4:s Masked Singer sände i fredags sitt andra program när en ny grupp av masker skulle presenteras. Först ut i programmet och på scen fick vi se Fjärilsfen. Som vanligt går programmet ut på att panelen ska gissa vem det är som döljer sig bakom masken med hjälp av ledtrådar.

Prins Carl Philip dyker upp i Masked Singer

Ledtrådarna presenteras och under inslaget dyker en minst sagt bekant figur upp – nämligen Prins Carl Philip, 43. Eller rättare sagt en figur som har en mask av prisens ansikte för att illustrera honom i inslaget.

– Kolla det är ju Carl Philip, utbrister Nour i samband med att prinsessan visas i rutan.

Ledtrådarna om Fjärilsfen i Masked Singer

I inslaget kysser prinsen fjärilsfens hand. Under inslaget följer även några fler ledtrådar som både tittarna och panelen tar del av.

– Det är jag som är fjärilsfen. Fjärilar har ju många stadier, och det har jag också. Mitt liv började som ett ägg, fast namnet på min hemstad antyder något helt annat. Min andra fas som larv såg inte mycket ut för världen, men jag försöker i det tysta utveckla min förmåga, säger fjärilsfen bland annat.

Efter Fjärilfens framförande av Ava Max radiohit Sweet but psycho, rullas det in en tevagn, varpå det kommer ytterligare ledtrådar till panelen.

– Jag vill hålla hov för en lek, jag har utvecklat det till ett superviktigt heltids projekt. Hela familjen är involverad, på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis inspirerar det den nya generationen och bidrar med pepp. Ta lite te David, säger Fjärilsfen.

I sitt te hittar David en knapp.

– Ah, var det där jag la den?, säger Fjärilsfen.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia i Masked Singer

Andra ledtrådar som kan hinta mot prins Carl Philip är ett hov och de olika projekt familjen är en del av. Detta kopplar delar av panelen mot den svenska kungafamiljen.

– Är det inte prinsessan Victoria?, säger Pernilla Wahlgren.

Varpå panelmedlemmen Måns Zelmerlöw kontrar med ett annan kunglig gissning.

Prinsessan Sofia tänker jag, gissar Måns på.

Om det är någon av kungligheterna som gömmer sig bakom masken Fjärilsfen återstår att se i fortsättningen av Masked Singer.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN