prinsessan sofia

Prinsessan Sofia plötsligt sjuk – nu tvingas hon ställa in

Prinsessan Sofia

Ikväll skulle prinsessan Sofia närvara vid Operans 250-årsjubileum.
Men nu stoppas hon från kvällens festligheter.
Prinsessan har nämligen blivit sjuk, rapporterar Svensk Dam.
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet här
0:25

Efter reklamen: Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet här

(0:25)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikväll skulle prinsessan Sofia närvara vid Operans 250-årsjubileum och det var äntligen dags för kungafamiljen att göra årets stora galacomeback.

Prinsessan Sofia har haft det fullt upp senaste veckan, hon och prins Carl Philip närvarade nyligen på Idrottsgalan i måndags som ägde rum på Avicii Arena i Stockholm.

Prinsessan Sofias hyllade klädsel under Idrottsgalan

Sofia var dessutom hedersgäst på galan och hon glänste verkligen med sin coola look, något som hon även hyllades för. Prinsessan Sofia syntes i helsvart i en häftig smookinglook. På bilder från galan kunde man se kunglighetens klädval för kvällen, en off shoulder topp med utsvängda kostymbyxor.

Det var inte bara kläderna som stack ut på prinsessan, hennes hår chockade också flera. Hon visade även upp en ny frisyr på röda mattan, en trendig gardinlugg med ett par ljusare slingor framtill. Skaparen bakom Sofias nya frisyr var Matthias Lavesson, enligt Elle.

Prinsessan Sofias nya sjukdomsbesked – tvingas ställa in

Ikväll var det dags igen för prinsessan att ta på sig galakläderna och glänsa på röda mattan. Men bara några timmar innan galapremiären kunde vi mötas av ett tråkigt besked. Att prinsessan inte kommer att närvara under kvällens festligheter.

En ändring som verkade komma i sista sekund. Enligt Svensk Dam stod prinsessan med på den kungliga gästlistan senast som i förmiddags.

Hovet kunde bekräfta för Svensk Dam att Sofia har insjuknat:

– Prinsessan Sofia har tyvärr blivit sjuk och har därför inte möjlighet att närvara vid Operans 250-årsjubileum i kväll, säger hovet till tidningen.

Det var först inte känt om det var prinsessan själv som hastigt hade insjuknat eller om det var sönerna prins Julian, 1, prins Gabriel, 5, och prins Alexander, 6, som hade drabbats.

Hänt har sökt det kungliga hovet för en kommentar.

FOTO:TT

FRÅN FÖRSTASIDAN