ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Sofia och prins Carl Philips stora familjelycka bekräftad – bilden visar

23 aug, 2023 
Prinsparet
Prinsparet har haft en magisk sommar tillsammans hela familjen.
Nu berättar John Lundvik om hur prinsfamiljen fanns på plats och njöt av musik under Diggiloo-turnén.
”Vi träffades efter showen och hade en trevlig kväll ihop på restaurangen”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victoria sjunger med till Niklas Strömstedt på Solliden SessionsBrand logo
Kronprinsessan Victoria sjunger med till Niklas Strömstedt på Solliden Sessions

Vädret må varit trist i stora delar av Sverige men precis som för många har även kungligheterna fått njuta av lite ledighet under sommaren. Den kungliga kalendern har ekat tomt på inbokade jobb och barnen har fått sommarlov. För prinsessan Sofia, prins Carl Philip och småprinsarna har det inneburit mer tid tillsammans för hela familjen.

Mitten av sommaren tillbringade prinsparet med samtliga medlemmar från kungafamiljen på Öland för att fira kronprinsessan Victoria. Det blev en härlig folkfest med mycket musik och ett kärt återseende med prinsessfamiljen. Prinsessan Madeleine med familj var nämligen även de på plats.

Annons

Stora familjelyckan under Diggiloo-turnén – fångades på bild under konserten

Men strax efter festligheterna på Öland begav sig prinsfamiljen till Båstad och där väntade ännu mer musik. Prinsessan Sofia, prins Carl Philip och prins Gabriel fanns nämligen på plats för att se Diggiloo-turnén som i år bestått av en härlig blandning av artister. Några som uppträdde för prinsfamiljen under konserten var John Lundvik, Hanna Hedlund och Nike Sellmar.

Prinsparet
Här syns prinsparet och lillprinsen njuta av konserten. Foto: TT

Prinsparets härliga sommar – privata träffen med artisten: ”En trevlig kväll”

När Hänt når John Lundvik berättar han mer om kvällen då Diggiloo-gänget fick besök av prinsparet. Det visar sig nämligen att artisterna fick lite tid med prinsparet efter giget.

Annons

”Ja, vi träffades efter showen och hade en trevlig kväll ihop på restaurangen. Turnerandet och känslan att få sjunga mina nyskriva och gamla låtar har vart overkligt roligt och känslosamt denna sommar. Efter framförandet tillsammans med Jessica Andersson av Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopslåt ”When you tell the world you’r mine” som jag skrev till deras bröllop 2010, slutade inte applåderna vilket gjorde mig rörd hela vägen in”, skriver John i ett meddelande till Hänt.

John Lundvik sjöng under Diggiloo-turnén
Foto: TT

Lillprinsen Gabriel visar sig dock fått stanna hemma efter konserten för enligt John Lundvik var det endast prinsen och prinsessan som dök upp på restaurangen.

Det verkar minst sagt som att både stora och små i prinsfamiljen haft en rolig sommar med många härliga minnen att blicka tillbaka på under vinterhalvåret. Vilken lycka!

FOTO: TT

Annons