TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Märtha Louise till sjukhus efter hästolycka

29 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Prinsessan Märtha Louise skadad i olycka med häst.
Prinsessan Märtha Louise var med om en olycklig händelse när hon skulle hoppa upp på sin häst Carsall. Efteråt visar hon upp skadan och ger beskedet att hon snart är uppe på hästen igen.
Annons
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritikenBrand logo
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken

Den norska prinsessan Märtha Louise, 47, har skadat sig genom att olyckligt ramla av sin häst. Hela händelsen slutade med att hon tvingades gipsa, men trots det har hon humöret uppe och meddelar att hon mår bra.

Prinsessan Märtha Louise har länge trivts uppe på hästryggen och sedan en tid tillbaka driver hon Hest360, som är till för att arrangera tävlingar inom ridsport. Det som en gång fick henne att började älska ridning var att hon äntligen kunde vara sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det bästa var att hästen inte hade någon aning om vem jag var. Hästen brydde sig inte om jag var en prinsessa eller en flicka på gatan. Den dömde mig inte efter status eller släktträd, som många gjorde, den lyssnade bara på mig, avslöjade hon i tidningen EQUILIF.

Hon fortsatte:

– Det gjorde ingen skillnad på mig som person, gjorde heller inte det lättare för mig eller letade efter mina pengar på grund av att jag är en prinsessa.

Annons

Bröt fingret under händelsen med hästen

Trots att prinsessan Märtha Louise är van vid hästar var olyckan framme under måndagen. Märtha Louise skulle då ta en tur med sin häst Carsall, som från ingenstans blev rädd. Prinsessan försökte snabbt fatta tag i tyglarna, men hon ramlade av och hästen sprang. På Instagram beskriver hon nu händelsen:

”Jag gick bara på en liten tur på min häst Carsall när han från ingenstans blev rädd, flippade ur och lämnade mig på marken med tyglarna lindade runt mitt långfingret när han rusade i väg. Kraften gjorde att benet helt enkelt gick av”, skriver hon på Instagram.

Prinsessan Märtha Louise bröt långfingret och tvingades gipsa skadan, men efteråt har hon till synes mått bra och driver till och med lite med sig själv i Instagram-inlägget.

”Hur lycklig är jag att få detta lilla gips i tre veckor?”, skriver hon med ett leende.

Den 8 september ska dock nästa tävling hållas och prinsessan Märtha Louise är envis. På Instagram förklarar hon att hon kommer att delta – med eller utan gips på fingret.

FOTO: TT/Andreas Fadum, TT/SPLASHNEWS.COM

Annons