Artikeln innehåller reklamlänkar

Prinsessan Märtha Louise mystiska vändning efter stora beslutet

Prinsessan Märtha Louises nya Instagram-konto är borttaget – bara dagar efter det startades upp

Den norska prinsessan Märtha Louise startade nyligen upp ett nytt Instagram-konto där hon inte använde sin prinsesstitel. Bara dagar senare är nu kontot borttaget – och anledningen är ett mysterium.

Den norska kungligheten prinsessan Märtha Louise, 47, var tidigare gift i 14 år med Ari Behn, 46. Efter separationen levde hon singellivet under tre års tid men avslöjade nyligen att hon hittat kärleken på nytt i Shaman Durek, 44 – till fansens stora jubel.

”När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet”, skrev prinsessan i ett inlägg på Instagram.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Märtha Louise träffade sin nya pojkvän genom ett samarbetsprojekt som paret har tillsammans. Shaman Durek, eller Durek Verrett som han egentligen heter, förklarade även han sin kärlek för den norska prinsessan:

”En stark kvinna som låter mig vara den jag är utan att döma. Jag är fri när jag är med henne, fri att vara mig själv och att älska en kvinna som är så ljus av visdom”, skrev han i ett Instagram-inlägg.

Vändningen efter prinsessans nya projekt

Efter att paret träffades har de inlett ett samarbete ihop och höll under helgen ett webinarium vid namn Sit Down Social Webinar. Ingenting har däremot uppdaterats om hur det gick, varken på prinsessan Märtha Louise eller Shaman Dureks sociala medier.

En chockerande händelse som däremot skedde i samband med webinariet, var att den norska prinsessans Instagram-konto plötsligt försvann. Tidigare hade hon gått ut med att hennes kungliga titel inte skulle användas i kommersiella sammanhang, då hon i förra veckan startade upp ett nytt Instagram-konto vid namn Martha Louise Intuitive.

“Tillsammans har vi nu kommit fram till att jag endast använder titeln prinsessa när jag representerar kungahuset och göra mina officiella uppdrag, hemma, utomlands och i mer privata sammanhang. Jag ska från idag inte använda mig av min prinsesstitel i kommersiella sammanhang”, skrev hon på Instagram.

Anledningen oviss enligt norska hovet

Ingen vet vad som orsakat prinsessan Märtha Louise borttagna Instagram-konto. Kontots syfte var att använda det för privat bruk och enligt Svensk dam hade kontot hunnit få 6 000 följare på mindre än ett dygn.

Shaman Durek har lagt ut ett inlägg under helgen, men i övrigt har det varit tyst om händelsen på sociala medier. Inget spår om det borttagna kontot eller hur webinariet gick. Svensk Dam har även försökt att nå det norska hovet, men fått svaret att de inte heller vet vad som har hänt ännu.

FOTO: TT/Carina Johansen, TT/Terje Bendiksby

SENASTE NYTT!