LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines nya bilder väcker starka reaktioner – talar ut om kungen

19 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
I helgen firade kungen 50 år på tronen och det vankades fest i flera dagar.
Efteråt gjorde prinsessan Madeleine något ovanligt – hon publicerade nämligen en bildkarusell med privata bilder från firandet.
Något som väcker starka reaktioner i kommentarsfältet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här vägrar barnet att låna ut sin krona till självaste kungenBrand logo
Här vägrar barnet att låna ut sin krona till självaste kungen

Det var en stor helg på flera sätt när kungen firade 50 år på tronen och hela kungafamiljen samlades för att fira det stora jubileet.

Vid sin sida hade kungen sina närmsta såsom drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar, prins Carl-Philip, prinsessan Sofia, prins Gabriel, prins Alexander, samt prinsessan Madeleine och herr Chris O'Neill som flugit hem till Sverige från USA.

Prinsessan Madeleines första ord om kungens firande – efter långa tystnaden

Efter att hovet gav beskedet att prinsessan Madeleines och familjens inplanerade flytt till Sverige stoppades, har det varit tyst från prinsessan som vanligtvis brukar uppdatera sina sociala medier flitigt.

Annons

Hennes senaste inlägg på Instagram var från prins Nicholas 8-årsdag, i början på sommaren. Men nu bryter hon tystnaden.

Under måndagen publicerade Madeleine en bildkarusell på plattformen med privata bilder från helgens stora firande.

”Jag delar med mig av några speciella ögonblick från min fars 50-årsjubileum. Jag blev berörd av den otroliga värme Sverige visat för att fira min fars hårda arbete under alla dessa år!”, skriver prinsessan till bilden.

Starka reaktioner efter Madeleines bild

Bilderna togs emot med stor förtjusning av följarna som snabbt tog tillfället i akt att skicka sina hälsningar och berätta hur mycket de uppskattar både kungahuset men även de privata bilderna.

”Bästa kungen och kungafamilj i världen, utan tvekan”, skriver en.

”En härlig dag! Så fint kungapar och prinsessan så vacker! Bästa representationen för Sverige, tack för det ni gör för oss”, kommenterar en annan.

”Tack prinsessan Madeleine för fint inlägg och det är så härligt att ni i familjen åter skall bo i Stockholm Sverige”, hälsar en tredje.

Annons

”Jättefina bilder på ett värdigt jubileum till vår fantastisk kung och inte glömma hans otroliga fina familj. Är så stolt över det ni gör och representerar för vårt land.”, skriver en fjärde.

”Länge leve Kungen och den Kungliga familjen. Tacksam för kontinuiteten och det fina arbete ni alla gör på olika håll! Så roligt att se Prinsessan med make (familj) i Sverige igen. Fantastiska jubileums dagar för Kungens 50-år på tronen. Allt gott önskas till er alla !”, kommenterar en femte.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Annons