Madeleines nya bild på Adrienne – firar sin första födelsedag

09 mar, 2019 
Nya bilden på prinsessan adrienne
Prinsessan Adrienne fyller ett år! Mamma prinsessan Madeleine har nu delat med sig av en nytagen bild av dottern och folk är inte sena med att både gratulera och ge komplimanger.
Annons

För exakt ett år sedan föddes prinsessan Madeleines och maken Chris O’Neills yngsta dotter prinsessan Adrienne – och prins Nicolas och prinsessan Leonore fick en lillasyster!

Prinsessan Madeleine gratulerar Adrienne i ett inlägg på sin Instagram, och delar då med sig av en nytagen bild av Adrienne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var ett år sedan idag som du kom till världen. Sen dag ett har du varit den sötaste och gladaste bebisen. Grattis Adrienne, vi älskar dig!”, skriver Madeleine i bildtexten när hon gratulerar den minsta prinsessan.

Bland kommentarerna till inlägget öser folket in gratulationer till Adrienne, och de är inte heller sena med att påpeka hennes skönhet.

Såå söt! Grattis!”, skriver en.

Vilken underbar bild på lilla Adrienne”, skriver en annan.

Men de finns också de som tycker att Adrienne är väldigt lik sin mormor drottning Silvia.

Mest lik drottningen av alla barnbarn”, skriver en.

Och Fortfarande lik Mormor Silvia”, skriver en annan.

Annons

Så firas prinsessan Adrienne

Det var klockan 00.41 den 9 mars som Adrienne kom till världen på Danderyds sjukhus i Stockholm. Hon vägde 3465 gram och 50 centimeter lång, och fick namnen Adrienne Josephine Alice.

Sin fösta födelsedag någonsin firar hon med familj och vänner.

– De firar prinsessan Adrienne hemma, med familj och vänner. De firar privat, meddelar Margareta Thorgren, hovets informationschef, till Expressen.

Stort grattis till prinsessan Adrienne önskar vi på Hänt!

FOTO: TT, Instagram

Annons