Prinsessan Madeleines familjelyckans efter chockgraviditeten

Chris O´Neill skulle ha fått en hund i födelsedagspresent.
Så blev det inte – men han fick dottern Adrienne istället.
Nu avslöjar Hänt vad som hände sedan med husdjursplanerna.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine berättade i början av året att ingen av hennes graviditeter varit planerade. När hon fick veta att hon var gravid med lilla prins Nicolas var hon redan i tredje månaden.

Och när hon fick veta att hon var gravid med prinsessan Adrienne orsakade det ett litet familjedrama. Det började med att prinsessan Madeleine bestämt sig för att överraska sin man, Chris O´Neill på födelsedagen genom att ge honom en hundvalp.

– Jag hade fixat med kenneln och visste när valpen skulle komma och allt var planerat. Och så fick han ett paket med ett gosedjur som var en hund, och ett kort där det stod ”Grattis, du ska få en till familjemedlem”. Han blev helt kritvit i ansiktet och tappade hakan, ”Va, är du gravid igen?” och jag sa ”Neeej, det är bara en hund!” berättade prinsessan Madeleine för tidningen Mama.

Prinsessan Madeleine och Chris under ett paraply

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill.

Men trots att hon sagt till Chris O´Neill att de skulle ha en hund – och inte en bebis – fick hon ändra sitt uttalande så småningom – till sin egen stora förvåning.

– Men sen två veckor senare fick jag komma tillbaka till honom och säga ”du, jag vet inte om det är så bra idé att vi skaffar en hundvalp …” för då var jag gravid. Med Adrienne. Och så fick jag ringa till kenneln och säga att vi får avvakta med hundvalpen, sa prinsessan Madeleine.

Överraskande bilden avslöjar

Prinsessan Madeleine funderade länge om hon inte kunde skaffa hunden ändå. Men efter att ha dryftat saken med sin mamma, drottning Silvia, bestämde hon sig för att avvakta med vovven.

– Och det kändes rätt, för det skulle ju ändå bli som att ha två bebisar, sa prinsessan Madeleine.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Prinsessan Madeleine på Nobelfesten 2019.

Prinsessan Madeleine på Nobelfesten 2019.

Men trots att prinsessfamiljen fick lov att vänta med att skaffa sin hund verkar det som om Chris O´Neill fick sin födelsedagspresent till slut.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill

FOTO: Karin Törnblom/TT

Det var under påsken som kungafamiljen önskade varandra glad påsk på digitalt vis. De la upp sin påskhälsning på Facebook där också prinsessan Madeleines familj syntes delta.

– Hej Florida! Madeleine, hur går det i Florida? sa kronprinsessan Victoria.

– Vi mår alla bra och kämpar på, sa prinsessan Madeleine.

Klippet blev mycket uppskattat. Men sak var smått överraskande. Familjen i Florida syntes som hastigast i klippet – med det gick det ändå att skymta en sjätte familjemedlem. I filmen håller nämligen Chris O’Neill en hund i famnen.

FOTO: FOTO: Karin Törnblom/TT, Björn Larsson/TT, Sören Andersson/TT

SENASTE NYTT!