Prinsessan Madeleines oväntade besked – öppnar upp för flytt till Sverige

Prinsessan Madeleine bor just nu med Chris och barnen i London. Men nu avslöjar hon att det är mycket möjligt att en flytt hem till Stockholm och Sverige kan bli aktuell framöver.

I dokumentären ”Året med kungafamiljen” som sänds på nyårsdagen, intervjuas prinsessan Madeleine, 35, om livet i London där hon bor med maken Chris O’Neill och barnen Leonore och Nicholas.

– Vi gillar det väldigt mycket. Det är en stad som är lätt att tycka om. Det är barnvänligt så det passar bra för oss. Vi är väldigt nöjda, säger Madeleine om sin nuvarande hemstad.

Hon förklarar också att det kändes naturligt att bosätta sig just där, då Chris har sitt jobb i London. Men när prinsessan Madeleine får frågan om vad hon ser för skillnader mellan London och hennes ursprungliga hemstad Stockholm, berättar hon att det finns mycket hon saknar.

– Man saknar ju sin familj och sina vänner såklart. Och Sveriges vackra natur, mat..ja listan kan göras lång känner jag, säger hon och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Hovet avslöjar: Därför firar inte kungafamiljen jul i hop i år

Men samtidigt menar hon att det känns bra att ha kommit närmare Sverige, efter att hon och familjen lämnade New York för London.

– Det känns bättre att bo i London eftersom det är närmre hem än från New York där jag bodde tidigare. Så det är en skön känsla att det är nära hem, man kan hoppa på ett flyg och komma hem relativt snabbt.

Men prinsessan Madeleine verkar inte helt nöjd med att bara ”ha nära” till Sverige. I intervjun öppnar hon till och med upp för att det är högst troligt att hon och familjen flyttar tillbaka till Sverige igen.

– Men det är klart, London är inte som Sverige och Stockholm. Det ligger ju en alltid mest varmt om hjärtat.. och jag tror inte att vi är här för all framtid. London är något vi njuter av just nu och det är mycket möjligt att vi flyttar hem sen så småningom, avslutar hon.

”Året med kungafamiljen” visas på SVT nyårsdagen klockan 20.00.

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter höggravida prinsessan Madeleines nya bilder: ”Magiskt”

Foto: IBL, SVT

SENASTE NYTT!