LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines avgörande beslut för hälsan – slutade röka

10 aug, 2023 
Moa Risberg
Prinsessan Madeleine.
Efter år av rökning tog prinsessan Madeleine ett avgörande beslut för sin hälsa – hon och Chris fimpade cigaretter för gott.
Men hur har det gått för paret? Hänt har svaret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Prinsessan Madeleine, 41, gifte sig med sin älskade make Chris O'Neill, i juni 2013, då parets vigdes inför familj och vänner i Slottskyrkan i Stockholm.

Ett år efter prinsessans och maken Chris bröllop föddes deras första dotter, Prinsessan Leonore. Året därefter växte familjen då de fick sonen Prins Nicolas.

Sedan dess har det kärleksfulla paret utökat familjen ytterligare och 2018 välkomnade paret deras andra dotter Prinsessan Adrienne.

Nu i sommar har hela familjen befunnit sig i Sverige, där de passat på att njuta av den svenska sommaren tillsammans med de andra i Kungafamiljen.

Prinsessan Madeleine har bland annat umgåtts med sina syskon Kronprinsessan Victoria, Prins Carl Philip och deras familjer på Solidens slott på Öland.

Prinsessan Madeleines avgörande beslut för hälsan

Sedan Chris och prinsessan Madeleine träffades har de vid flera gånger fångats på bild tillsammans när de synts röka, något som media uppmärksammat flera gånger genom åren.

Annons

Samma år som paret gifte sig, gick prinsessan Madeleine ut och berättade om det avgörande beslutet som hon och Chris tillsammans fattat för hälsan, eftersom rökning kan leda till flera allvarliga sjukdomar.

– Både jag och Christopher arbetar på att sluta röka, sa hon till Expressen 2013.

Så hur har det gått för paret?

Har tagit längre tid för Chris att sluta – fångades på bild

Även om Madeleine inte fångats på bild med en rykande cigarett sedan uttalandet 2013 så gäller inte riktigt samma sak för maken Chris O'Neill.

2017 fångades nämligen Chris på bild i Expressen, fyra år efter Madeleines uttalande, då han sågs ta en rökpaus vid en rökning förbjuden-skylt utanför en pizzeria i London, som han besökt tillsammans med Prinsessan och barnen.

Vad det verkar tog det lite längre tid för honom i kampen för att sluta röka och fimpa för gott.

FOTO: TT

Annons