ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Sanningen om prinsessan Madeleines 40-årsfirande – därför firar hon inte med familjen

10 jun, 2022 
Ebba S. Dahlman
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det prinsessan Madeleines 40-årsdag!
Men hur ska prinsessan uppvaktas av den svenska kungafamiljen?
Läs allt här!
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Hipp hipp hurra! Idag fyller svenska prinsessan Madeleine jämnt, 40 år för att vara exakt. Vilken milstolpe. Stort grattis!

När en kunglighet fyller år brukar det uppmärksammas med pompa och ståt. Hur ska prinsessan Madeleine bli firad? Och när ska hon firas av föräldrarna och syskonen?

Prinsessan Madeleines 40-årsfirande – befinner sig inte i Sverige

Tidigare i veckan blev det känt att prinsessan Madeleine inte kommer hem till Sverige i samband med den viktiga födelsedagen.

Annons

– Prinsessan Madeleine är inte i Sverige. Hon kommer att fira sin födelsedag i USA, sade Margareta Thorgren, Hovets informationchef, till Svensk Dam under torsdagen.

När vi når Margareta är vi nyfikna på att veta om någon i den svenska kungafamiljen kommer att åka till USA, där prinsessan och hennes familj är bosatta sedan några år tillbaka, för att uppvakta prinsessan på 40-årsdagen.

Är det någon i familjen som åker till USA för att uppvakta henne?

”Nej, det gratuleras digitalt idag”, skriver informationschefen till Hänt i ett privat meddelande.

Drottning Silvia, prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Borgholm, Öland år 2019 för firandet av Victoriadagen i samband med kronprinsessan Victorias 42-årsdag.
Drottning Silvia, prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Borgholm, Öland år 2019 för firandet av Victoriadagen i samband med kronprinsessan Victorias 42-årsdag.
Annons

Då firas prinsessan Madeleine födelsedagen av svenska kungafamiljen

Vi hoppas att prinsessan Madeleine firas ordentligt av maken Chris O'Neill, 47, och barnen; prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 4.

Men det är såklart tråkigt att vi inte får se prinsessan firas på plats i Sverige, så vi får tillfälle att vältra oss i festklädda gäster, soliga födelsedagsaktiviteter och härliga lyckönskningar.

Kommer svenska kungafamiljen att uppvakta prinsessan vid ett senare tillfälle?

”Ja, när hon är tillbaka i Sverige”, skriver Margareta till Hänt i ett privat meddelande.

Prinsessan Madeleine återvänder till Sverige i slutet på juni. Då ska den stora dagen firas. Stort grattis!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Linda Broström/Kungl.Hovstaterna

Annons