LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Madeleine lämnade familjen hastigt – det hände egentligen med svärmodern Eva

05 jan, 2024 
Eva och prinsessan Madeleine
Hur är egentligen relationen mellan prinsessan Madeleine och Christopher O'Neills mamma Eva?
Ett nytt beslut för familjen avslöjar nu hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?Brand logo
Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?

Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill har varit gifta sedan 2013. Tillsammans har de tre barn och familjen lever sedan många år tillbaka i Florida, USA.

Under 2023 blev det däremot känt att prinsessfamiljen bestämt sig för att flytta tillbaka till Sverige. Det hela var klart och flyttlasset skulle ha gått i augusti, men plötsligt ställdes flytten in och familjen blev kvar på andra sidan jorden. Istället meddelade hovet att flytten skulle ske vid ett senare tillfälle, när återstår att se.

Prinsessan Madeleine lämnade kungafamiljen direkt efter julfirandet

Men detta har däremot inte stoppat prinsessan från att komma hem till Sverige. Strax innan jul var hon och familjen plötsligt på plats i Sverige för att fira drottning Silvia som fyllde 80 år samt därefter fira jul med kungafamiljen.

Annons

Nu står det däremot klart att prinsessan Madeleine, Chris och barnen lämnade Sverige direkt efter jul och tillbringade istället julledigheten i Österrike.

Prinsessan Madeleines lyxsemester med svärmor Eva O'Neill

Enligt tyska tidningen Bild har prinsessparet nämligen njutit av solen på skidorten Kitzbühel. Med sig på den härliga skidsemestern har de även svärmor Eva O'Neill.

Enligt tidningen ska prinsessfamiljen ha stannat till på hotellet Rosi’s Sonnbergstuben och ätit schnitzel samt den lokala efterrätten Kaiserschmarrn – vilket kan liknas vid en söt pannkaka. Prinsessan Madeleine sägs vara god vän med hotellets ägare Rosi Schipflinger, men det är oklart om de bott på hotellet, enligt Bild.

En talesperson för hotellet berättar för Bildt att familjen betett sig precis som alla andra gäster.

– Prinsessan Madeleine kommer till oss varje år när hon är på semester i Kitzbühel. Nästa år vill hon hälsa på oss med sina tre barn för hon tycker att det är så bra hos oss, sa hon. Madeleine var på jättebra humör. Hon är en väldigt trevlig person, helt varm och öppen. Bara meganormal.

FOTO: TT

Annons