prinsessan madeleine

Prinsessan Madeleine i chock efter händelsen med prins Nicolas

prins Nicolas och madeleine och chris

Prinsessan Madeleine fick sig en överraskning minst sagt!
Och det råkar röra sig om sonen prins Nicolas.
– Kom som en chock!, säger prinsessan Madeleine.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine bor i USA tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Prinsessan Leonore är född 2014 och prins Nicolas 2015. Det är alltså bara ett år mellan syskonen! Men visste du denna detalj om prinsessan Madeleines graviditet med med Nicolas?

Prinsessan Madeleine: ”Att jag väntade Nicolas kom som en chock”

Det var nämligen så att prinsessan Madeleine inte visste att hon var gravid med Nicolas förens tredje månaden. I en intervju med mama beskriver Madeleine att hon fick reda på att hon var gravid i vecka 13.

– Att jag väntade Nicolas kom som en chock! Jag var redan inne i tredje månaden, jag visste ingenting. Vi skulle flytta från New York och jag var så trött, men jag tänkte att det är säkert för att jag håller på och packar och det var så mycket med flytten. Men då var jag ju gravid. Jag tror jag var i trettonde veckan när jag fick reda på det, berättar Madeleine för mama.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas 2022.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas 2022.

FOTO: Anders Wiklund/TT

Prinsessan Madeleine om barnens personligheter: ”Mer lugn och känslig”

När prinsessan Madeleines familj kommer hem till Sverige bor de på hovstallet i Stockholm. Madeleine har länge haft sin bostad på Hovstallet på Östermalm och familjen har gått om plats i femrummaren.

Prinsessan Madeleine konstaterar även i mama att barnen har olika personligheter och att prins Nicolas verkligen är en ”mammas pojke”.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”. Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med. Nu är hon 16 månader så nu börjar man se lite mer egenskaper, hon är väldigt kvicktänkt och försöker hänga med de andra med sina små ben.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN