Prinsessan Madeleine om Sverigebesöket utan Chris O’Neill

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine verkar ha fullspäckat schema under sitt Sverigebesök.
Först utdelningen av Childhoodpriset och sedan Nobelfesten – och allt detta utan Chris O’Neill.
Men att inte ha maken vid sin sida verkar inte påverka prinsessan alltför mycket.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 37, är tillbaka i Sverige. En anledning till att prinsessan valt att komma hem just nu var för att närvara vid utdelningen av Childhoodpriset 2019. Även drottning Silvia, 75, som grundade Childhood 1999 var även hon på plats under kvällen.

Något som Madeleine hade gott om under den galan var härligt sällskap. Det var nämligen inte bara mamma som var på plats, utan också bästa vännerna Louise ”Lussan” Thott och Katarina ”Katti” von Horn. Trion verkade ha en trevlig kväll, men kalasandes slutade inte där för prinsessan.

På tisdagskvällen gick Nobelfesten 2019 av stapeln, där Madeleine närvarade utan sin make Chris O’Neill, 45. Anledningen till att han inte närvarar är att han är kvar Florida för ta hand om makarnas barn, prinsessan Adrienne, 1, prinsessan Leonore, 5, och prins Nicolas, 4.

– Nej, Chris medföljer inte. Han är kvar i Florida tillsammans med barnen, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Expressen.

“Glad”

Men att inte ha Chris vid sin sida verkar inte ha tagit alltför mycket skada hos prinsessan.

På Instagram berättar hon för sina följare om sina känslor för att äntligen vara på svensk mark igen – och närvaron på Nobelfesten.

“Glad att vara i Sverige och att få fira vetenskapliga framsteg vid årets Nobelfest”, skriver prinsessan på Instagram och delar samtidigt med sig av en fantastisk bild från kvällen.

“Vacker som en sagoprinsessa”

De positiva kommentarerna från följarna flödar in.

“Så vacker och snälla ögon”, skriver en. “Ni var så vacker i er klänning igår!”, fyller en annan i.

“Vacker som en sagoprinsessa”, kommenterar en tredje.

Knallrosa klänningens oväntade detalj

Ja, prinsessan Madeleine stålade när hon gjorde entré på Nobelfesten i sin knallrosa klänning. Men en del av plagget var dock lite dold. Vid första anblick ser det ut som att klänningen var axelbandslös – men så var inte fallet.

Den dolda detaljen är det som säkerställer att klänningen sitter på sin plats under kvällen. Den hölls upp av en genomskinlig tygdel som knäpps med rosa knappar baktill.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!