TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine om livet som mamma: ”Förstår inte...”

28 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Nu berättar prinsessan Madeleine om hur det är att vara trebarnsmamma i Året med kungafamiljen i SVT.
I SVT:s årskrönika om kungafamiljen, Året med kungafamiljen, berättar prinsessan Madeleine hur det är att nu vara trebarnsmamma.
Annons

Det är tätt mellan barnen för prinsessan Madeleine, 36, och herr Chris O’Neill, 44. Först fick de prinsessan Leonore, 4, 2014, för att ett år senare välkomna prins Nicolas, 3, och i mars i år föddes den minsta i skaran av tre, prinsessan Adrienne, som nu hunnit bli nio månader.

Under 2018 har de också flyttat från sitt hem i London till ett nytt boende i Florida, där huset antagligen är fullt med barnspring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I Året med kungafamiljen på SVT berättar prinsessan Madeleine om sitt mammaliv. I ett klipp syns hon åka karusell på Gröna Lund i Stockholm med Leonore. Prinsessorna besökte Childhood-dagen på tivolit den 27 maj i år. Childhood, eller World childhood foundation, som organisationen egentligen heter, står Madeleine varmt om hjärtat eftersom det är hennes mamma, drottning Silvia, 75, som startat den. Madeleine arbetar också för organisationen och det var därför hon deltog under Childhood-dagen på Gröna Lund, när hennes mamma fick förhinder.

Annons

När prinsessan Madeleine får frågan i Året med kungafamiljen hur det känns att ha blivit trebarnsmamma svarar hon:

– Det är helt fantastiskt! Ibland förstår jag inte, ”är alla de här tre mina?”, säger hon och fortsätter:

– Det är alldeles underbart och Adrienne är så snäll så än så länge fungerar det väldigt bra.

Inga planerade åtaganden 2019

Prinsessan Madeleine har haft få kungliga åtaganden under året. Sist hon syntes i ett offentligt sammanhang var den 18 december då hon deltog under ett seminarium på Oscarsteatern i Stockholm i anledning av drottning Silvias 75-årsdag. Innan dess var både hon och drottning Silvia inbjudna till World Childhood Foundations gala-middag och seminarium i New York den 3 oktober. Det var länge oklart om prinsessan Madeleine skulle närvara eftersom alla hennes barn var sjuka i influensa, men hon hann i sista sekund och tog med minstingen Adrienne som kryat på sig.

Enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida har prinsessan Madeleine inga inplanerade åtaganden än under 2019.

Året med kungafamiljen finns just nu på SVT Play.

FOTO: IBL, kungahuset

Annons