LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills familjelycka – döttrarna gör succé

07 jul, 2023 
Simon Lundh
Leonore och Adrienne
Prinsessan Madeleine och hennes man Chris O´Neill har varit på bröllop.
Nu visas bilderna upp på parets döttrar innan ceremonin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens oväntade möte med David BatraBrand logo
Kungens oväntade möte med David Batra

Stora delar av kungafamiljen befinner sig just nu på semester på Sollidens slott på Öland, där de brukar spendera en del tid under det varmare delarna av året.

När juli närmar sig sin mitt är det i vanlig ordning dags för kungaparet, tillsammans med sina barn och deras familjer, att närvara vid Victoriakonserten. En konsert som avslutar Victoriadagarna den 14 juli vid Borgholms slottsruin på Öland.

Bland andra kommer prinsessan Madeleine, 41, och hennes make Chris O´Neill, 49, att finnas med på första parkett framför scenen under kvällen och ta del av underhållningen som erbjuds.

Yvette Hermundstad, 51, kommer som programledare att leda festligheterna. Några av artisterna som kommer att uppträda inför kungafamiljen under kvällen är bland annat rapparen Petter, 49, Linnea Henriksson, 36, och den norska duon Marcus & Martinus. Något som inte bara publiken på plats kommer att kunna ta del av. Utan även tittarna i soffan. Eftersom programmet sänds på SVT.

Annons

Prinsessan Madeleines lycka – med döttrarna på bröllopet

Det är dock inte de enda festligheterna som familjen är en del av. Nyligen hade prinsessan Madeleines familj ytterligare ett läge att fira. Då Chris systerdotter gifte sig. Något som konton Kungligt med Jenny delade på sin Instagram Story.

På bilden syns prinsessan Leonore, 9, med sin lillasyster prinsessan Adrienne, 5, bredvid tre andra flickor som alla är brudnäbbar under bröllopet.

Lämnade landet för bröllop i Storbritannien

Chris har hela fem halvsystrar, Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen. Det var Chris halvsyster Tatjanas dotter Celina d´Abo som gifte sig.

Prinsessan Madeleine och Chris befann sig i Cambridgeshire i Storbritannien för ceremonin. Något som Expressen tidigare har rapporterat om.

I ett mejl till Hänt har hovet bekräftat att familjen varit i Storbritannien, men att man inte kommenterar vad familjen gjort under sin vistelse.

”Då prinsessan Madeleine med familj besökt Storbritannien privat är det inte något vi kommenterar”, skriver hovet i ett mejl.

FOTO: Johan Jeppsson/Karin Törnblom/TT

Annons