Prinsessan Madeleine och Chris festkväll i Saint Tropez

Prinsessan Madeleine och Chris festkväll i Saint Tropez

Madeleine och Chris njuter av värmen och inneställena nere på franska Rivieran med bästa vännerna Nathalie och Dag Werner.

Prinsessan Madeleine, 35, och maken Chris O’Neill, 43, strålar på nya bilder från franska Rivieran. Där har de de senaste dagarna semestrat och umgåtts med nära vännerna Dag Werner, 40, och hustrun Nathalie, 35.

"Smile"! Dag Werners hustru Nathalie förevigar den lyckade kvällen med en bild maken Dag Werner och prinsessan Madeleine på vägen hem!

“Smile”! Dag Werners hustru Nathalie förevigar den lyckade kvällen med en bild maken Dag Werner och prinsessan Madeleine.

De båda paren älskar att sätta guldkant på tillvaron och vad är trevligare än att göra det tillsammans? Förra året hyrde de en gemensam lyxvilla med swimmingpool i Saint Tropez som de betalade över 100 000 kronor för.

Gäsp! Småbarnsmammorna Madeleine och Nathalie vandrar hem genom den lilla byn. Chris går några meter framför.

Gäsp! Småbarnsmammorna Madeleine och Nathalie vandrar hem genom den lilla byn. Deras äkta män Chris och Dag går några meter framför.

I veckan har Madeleine och Chris även haft ett par barnfria kvällar och träffat vännerna på inneställena L’Opera och Brasserie des Arts. Då dinerades det till dunkadunka-musik och blev en hel del spontandans både vid, och på borden.

Chris och gode vännen Dag Werner.

De två paren promenerade hemåt i den ljumna natten efter en lyckad kväll.  Chris och gode vännen Dag Werner går först.

Dagarna i Saint Tropez har så klart tillbringats på stranden med barnen. Madeleine och Chris har även umgåtts med prins Carl Philip och prinsessan Sofia som i vanlig ordning också varit i Frankrike.

Prinsessan Sofia och madeleine på stranden i Saint Tropez.

Prinsessan Sofia och madeleine på stranden i Saint Tropez.

Madeleine har också varit på marknaden och tagit små promenader med prinsessan Leonore.

Madeleine med dottern Leonore.

Madeleine på franska Rivieran med dottern Leonore.

LÄS OCKSÅ: Sofia och Carl Philips mysiga familjedagar på stranden

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine fyller 35 – här är hennes liv i bilder

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN