LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine hyllas för ärliga familjeinlägget

08 okt, 2018 
Malin Ljung
Madeleine, Adrienne, Silvia i New York på Childhood
De fyra senaste månaderna har det varit knäpptyst från prinsessan Madeleine. Nu bryter hon tystnaden med en ny uppdatering från mötet med mamma, drottning Silvia.
Annons

Prinsessan Madeleine har onekligen haft ett 2018 som gått i 180 km/h. I början av året lämnade hon London tillsammans med maken Chris O´Neill och barnen Leonore, 4, och Nicholas, 3. Och bara veckor senare – den 9 mars – födde hon yngsta dottern, lilla Adrienne.

Den då nyblivna trebarnsmamman njöt onekligen av bebistiden, samtidigt delade hon med sig av flera bilder på barnen och familjen på sina sociala medier. Men efter dopet för lilla Adrienne i början av juni har prinsessan Madeleine varit sparsam med uppdateringar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin Facebook-sida har hon inte lagt upp något nytt inlägg sedan den 6 juni, och tyvärr har även hennes följare på Instagram fått finna sig i ransonerade uppdateringar. Det senaste som kom upp var den traditionella familjebilden från Solliden den 3 augusti.

Under sommaren har Madeleine och familjen valt att lämna Europa och flyttat tillbaka till USA. Nu bor de i Florida och det har varit knäpptyst kring dem – fram tills nu. För natten till måndag publicerade Madeleine ett bildkollage från sin resa till New York och Childhood-mötet. Med sig till New York hade Madeleine yngsta dottern Adrienne och väl på plats sammanstrålade hon med sin mamma, drottning Silvia. Från början var det inte tänkt att Silvia skulle närvara, men Madeleines barn har varit sjuka och för säkerhets skull planerade hovet om drottningens schema så hon kunde vara stand in för dottern om hon inte skulle kunna lämna sina barn.

Annons

Prinsessan Madeleine verkar nu mer än nöjd med att krissituationen löste sig med att hon fick mamma Silvia som stöd.

“Mor och dotter-ögonblick i New York för Childhood”, skriver Madeleine till ett bildkollage som hon lagt upp på sina sociala medier.

Kolllaget består av sex bilder på Madeleine och Silvia, och på två av bilderna finns även Adrienne med. Och visst har Sveriges yngsta prinsessa växt en hel del! Något som även Silvia konstaterade på plats i New York när hon hade fått chansen att busa med barnbarnet som hunnit bli sju månader.

– Jag blev väldigt förvånad. Hon har vuxit! Och är tung! Men jättegullig och glad. Men hon var ganska ledsen när hon var sjuk och då är det inte är så lätt för en mamma med tre små barn, säger Silvia till Expressen och fortsätter:

– Det är en kort tid när de är så små tyvärr, men det är fint. Jag är tacksam för varje sekund jag får med henne och hoppas att jag får se de två andra som också är bedårande. Tack och lov mår alla bra nu!

Efter att Madeleine publicerade bilderna på sig själv och Silvia har kommentarsfältet svämmat över med komplimanger och kärleksfulla hälsningar.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons