Prins Williams oväntade avslöjande om barnet: "Ska heta..."

Kate Middleton och Prins William väntar barn i april

Kate Middleton och prins William har valt att hålla det hemligt om det är en prins eller prinsessa som kommer att se världens ljus inom kort, men nu kan William ha råkat avslöja barnets kön!

Snart får Kate Middleton, 36, och Prins William, 35, sitt tredje barn tillsammans och hela kungahuset är spända av förväntan. Syskonen prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2, är ivriga efter att få välkomna sitt nya syskon. Det var alldeles nyligen som Kate gjorde sitt sista officiella framträdande innan bebisens ankomst och nu är det fullt fokus på att vila upp sig inför den stundande förlossningen som beräknas äga rum i april.

Hittills har det varit hemligt om det är en liten prins eller prinsessa som Kate bär på, men nu kan William ha råkat avslöja den hemligheten. Det var efter att prins William sett sitt fotbollslag Aston Villa vinna mästerskapet under tisdagskvällen som han blev så exalterad att han kan ha avslöjat barnets kön.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Enligt People Magazine var det efter att fotbollslagets stjärna Jack Grealish, 22, gjort det avgörande målet i matchen som William exalterat sa till fansen:

“Jag ska insistera på att döpa bebisen till Jack“, följt av en paus innan han kom på sig själv och fortsatte:

“Eller Jackie…”

Runt om i världen pågår olika vadslagningar där det spekuleras vilt kring vilket namn den nya kungligheten kommer få. Och baserat på allas gissningar är de övertygade om att det är en prinsessa som kommer välkomnas till världen med namnen Mary och Alice i toppen. Men det ser ut som att världen får tänka om och börja planera för killnamn istället, om inte William får in ett veto och det är prins Jack som kommer ansluta till familjen.

Tidigare i år gjorde Kates förra barnmorska Lesley Regan bort sig totalt när hon råkade avslöja på vilket sjukhus som bebisen kommer födas. Det gjorde hon under ett tal hon höll på Royal College of Obstetricians and Gynaecologists.

– Vi skulle alla vilja önska er lycka till inför den kommande förlossningen. Jag är säker på att du kommer få väldigt bra vård från vårt team på mitt eget sjukhus, precis som när du födde prins George och prinsessan Charlotte, sa Lesley då.

Här är första gravidbilderna på Kate Middleton:

Kate med prins William och prins Harry vid sin sida. 

Kate var som vanligt otroligt vacker, men såg lite trött ut av de senaste veckornas illamående. 

Kate har inte visat sig på ex veckor, orsaken är det extrema gravidillamåendet hon lider av.

Kate och prins William väntar sitt tredje barn. 

William och Kate. 

Kate.

Hetast på Hänt TV: PEG PARNEVIKS viktiga mens-krav: ALLA borde lyssna

LÄS OCKSÅ: Barnmorskans tabbe avslöjade allt: Här föds prins Williams och Kates tredje barn

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Kate Middleton från prins Harrys bröllop med Meghan Markle

FOTO: IBL