Prins Williams ärliga ord efter händelsen med 3-åriga Charlotte

Den kungliga brittiska familjen

Under ett besök i Irland avslöjade prins William hans nya merit han kunde lägga på sitt cv som förälder. Han var måttligt stolt när han avslöjade vad han har kunnat gjort med hans tre-åriga dotter, prinsessan Charlotte.

Kate Middleton, 37 och prins William, 36, gifte sig 2011 och har idag barnen prins George, 5, prinsessan Charlotte, 3, och lilla prins Louis, snart ett år.

Under ett besök vid Blackpool, Irland, berättade prins William till en pappa om hans senaste merit som förälder – han hade nämligen klarat av att fixa hans tre-åriga dotters hår.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

”Prova aldrig att göra en hästsvans. Det är en mardröm”, skojade William.

Enligt OK! pratade det kungliga paret med en medlem från Dads 4 life, där Kate och William berättade att han hade lärt sig att styla dotterns hår genom att titta på tutorials på Youtube.

Under besöket stod pappan Alan med sin fem månader gamla bebis James och väntade på att få se det kungliga paret. Kate fick syn på pappan och bebisen och gick fram för att hälsa.

”Han är bedårande. Att titta på honom gör mig värpsjuk”. Såklart så frågade pappan om det inte var dags för ett fjärde barn för henne och prins William. Kate skrattade då bara och svarade ”Det tror jag skulle oroa William”.

Alla i kungahuset har smeknamn

Tidigare avslöjades även prinsessan Charlottes smeknamn. Den brittiska kungafamiljen har en tradition att ge alla smeknam. Prinsessan Charlottes smeknamn ska tydligen vara Lottie.

Någon som fick jobba hårt för att vinna kungahusets hjärtan var Meghan Markle. Den personen det tog längst tid att charma var svärfar prins Charles, men nu är han riktigt förtjust i Meghan Markle. Hennes smeknamn ska ha blivit ”Tungsten”, som är en speciell och ovanlig metall.

LÄS MER: Kate Middleton och prins Williams på hemlig semester med barnen

LÄS MER: Nya uppgifter om bråket mellan Meghan Markle och Kate Middleton

LÄS MER: Därför blir inte Meghan Markles barn prins eller prinsessa

FOTO: TT

Senaste nytt