brittiska kungahuset

Williams starka reaktion efter prins Harrys ord om slagen: ”Förkrossad”

Prins Harry Meghan Prins William

Enligt experter ska prins William ha reagerat starkt på lillebrodern prins Harrys uttalanden om honom i den nya boken.
Kronprinsen beskrivs som ”förkrossad”.
Läs varför här.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hör Prins Daniels skämt – alla brister ut i skratt
0:34

Efter reklamen: Hör Prins Daniels skämt – alla brister ut i skratt

(0:34)

Slå på ljud

Storbritanniens prins Harry har släppt sin självbiografi Spare där han kommer med en rad chockerande uppgifter om uppväxten och det brittiska kungahuset.

En av de mest spektakulära uppgifterna i boken är hur prins Harry beskriver hur han blivit nedslagen av brodern kronprins William 2019.

Enligt experter sägs kronprins William nu vara förkrossad.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Beskriver slagen: ”Han grep mig i kragen och slog mig till marken”

Bröderna ska ha blivit rejält oense efter att William kallat Harrys fru Meghan Markle för ”oförskämd” och ”svår”. I boken beskriver Harry hur bråket eskalerade och hur han sedan blev nedslagen – detta så sent som 2019.

”Han grep mig i kragen och slog mig till marken. Jag landade på en hundskål som gick sönder under mig. Jag kände hur bitarna skar in i mig. Jag låg där omtöcknad en stund. Sedan reste jag mig och sade till honom att gå därifrån”, skriver Harry i boken.

Det är inte heller första gången det hettar till mellan bröderna om prinsfruarna. Williams fru prinsessan Kate var höggravid inför prins Harrys bröllop med Meghan 2018, vid det tillfället ska då Meghan sagt att det verkade som att Kate drabbats av ”bebishjärna på grund av hormonerna”.

Något som inte togs emot väl av varken Kate eller William.

Meghan och prins Harry.

Meghan och prins Harry.

FOTO: CAMERA PRESS / IBL

Kronprins William beskrivs som förkrossad efter orden om slagen

Enligt kungliga experter är kronprins William ”förstörd” och ”förkrossad” över prins Harrys ord i boken, något bland annat Page Six rapporterat om.

– William kokar i det tysta och är förkrossad över vad Harry har gjort. Han kan bara inte förlåta Harry för sakerna han har skrivit, säger en kunglig expert till sajten.

Det brittiska kungahuset har valt att inte kommentera uppgifterna.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN